Plesová sezóna

Konečne nám prichádza Február a už neodkladne sa nám blížia rôzne plesy a iné akcie, na ktorých musíme vyzerať naozaj famózne. Mať krásne šaty však nestačí. Na to, aby šaty vynikli a žena v nich vyzerala famózne treba mať spravený aj nádherný účes a dokonalé líčenie. Čo však nesmie chýbať takémuto líčeniu? Tomuto "problému" som sa venovala na stránke parfemy-elnino.sk


1. Rúž a ceruzka na pery
Určite si každá žena uvedomuje, že lesk na pery vydrží naozaj len chvíľku. Preto by sme v takomto prípade mali siahnuť po rúži. Ideálne je použiť aj kontúrovaciu ceruzku na pery, ktoré pery zvýrazní a dodá im famózny vzhľad.

V prípade, že sa neviete rozhodnúť, po akej farbe ceruzky siahnuť, alebo vám žiadna k farbe rúžu nevyhovuje, existujú aj bezfarebné ceruzky. Po jednej takej som siahla aj ja a je ňou kontúrovacia ceruzka od Rimmel s obsahom bambuckého masla. Ceruzka hydratuje a chráni pery po celý čas. Z tohto dôvodu je veľmi dobré nie len obkresliť si pery, ale aj si ich ňou vyfarbiť. Pery budú vyzerať oveľa zdravšie a nebudú také popraskané.

Následne stačí už len siahnuť po vhodnej farbe rúžu k šatám a pery sú dokonalé

2. Báza pod očné tiene
V prípade, že chcete siahnuť po očných tieňoch by u vás nemala chýbať báza pod očné tiene. Vďaka tejto báze sa vám viečko nádherne vyhladí a tiene budú dlhotrvácejšie. Táto báza sa veľmi dobre a pohodlne aplikuje na viečko, nedráždi a oči budú vyzerať oveľa krajšie.

Samozrejme, báza nie je jediné, čo potrebujete. Dôležitou súčasťou sú aj vhodne zvolené tiene na oči. Navyše po natretí oka je veľmi lesklá a viečko je krásne.

3. Ceruzka na oči
Veľmi užitočnou pomôckou je aj ceruzka na oči, vďaka ktorej budú vaše oči výraznejšie. V prípade, že siahnete po čiernej ceruzke na oči, sú oči výraznejšie. Biela ceruzka naopak opticky zväčší oči, čo dodá pohľadu určitý sexepeel.

Ak však neviete, po akej siahnuť, môžete skúsiť niečo kvalitnejšie, ako je čierna ceruzk od Rimmel. Táto kontúrovacia ceruzka je navyše vodeodolná, veľmi dobre farbí a dodá vášmu pohľadu šmrnc. Ja osobne som s ňou nadmieru spokojná.


4. Báza pod make-up
Ďalšou veľmi dobrou pomôckou je báza pod make-up. Takáto báza krásne vyhladí pleť a zároveň vďaka nemu vydrží make-up oveľa dlhšie.
Rimmel London Fix & Perfect PRO Base De Teint <span>podklad pod make-up</span>

Konečným výsledkom môže byť napríklad aj takéto moje jednoduché líčenie:




Menovky: ,