Požiadaj a je ti dané

Na mojom blogu sa už dlho nevyskytla žiadna kniha. Nie že by som ich nemala rada, len som nejako nestíhala. Ak mám pravdu povedať: 2 brigády (aj keď jedna len keď som potrebná), blog a ešte k tomu aj skúšky,... Naozaj sa toho na mňa v januári a v decembri (zápočty) nakopilo veľmi veľa a nejak som na to nemala, žiaľbohu, čas. Preto začnem v novom roku s krásnou motivačnou knihou Požiadaj a je ti dané



Vzhľad
Kniha má naozaj veľmi peknú obálku. Veľmi ma oslovil námet neba s vtákom, čo vyzerá naozaj perfektne

Obsah (v češtine)
Tato fascinující kniha vám předkládá učení nefyzické entity Abraham. S její pomocí se naučíte zhmotňovat svá přání, tak abyste mohli žít radostným a spokojeným životem, jaký si zasloužíte. Pochopíte, jak jsou vaše vztahy, zdravotní problémy, finance, otázky týkající se zaměstnání a dalších věcí ovlivněny vesmírnými zákony, jež vládnou v naší časoprostorové realitě. Druhá část knihy popisuje účinné postupy, které vám pomohou být v souladu s pozitivním proudem života. Kniha nabízí 22 různých účinných postupů k dosažení našich cílů. Bez ohledu na to, v jaké životní etapě se právě nacházíme, existují postupy, jak svůj život zlepšit. 



Osobná skúsenosť
Milujem ezoterické knihy a táto nie je výnimkou. Veľmi ma zaujal štýl týchto autorov. Je veľmi zaujímavý a mňa osobne veľmi upútal.

Samotná kniha má naozaj veľmi hlboké myšlienky veľmi ma oslovilo, že sa zaujíma o človeka ako celok a nezaoberá sa len jednou problematikou.



Čo sa týka zdravotných problémov, tie našťastie nemám, no uvedomujem si, že zdravie je veľmi dôležité a všetky zdravotné problémy si vytvárame my sami. Prácu mám naozaj skvelú. Obe ma nesmierne bavia a blog je takým mojim miláčikom. U mňa je najväčší problém vo vzťahoch. Pochopila som, že nemôžem očakávať zázrak, keď sa tak nesprávam. Ľudia sa správajú tak, ako sa správam ja alebo aký mám postoj k životu. Preto ak som dlhodobo nahnevaná alebo nemám dobré dni, nemôžem očakávať, že ľudia budú ku mne milí. Nerobia to však zámerne., na vine je moje vyžarovanie. 

Kniha je veľmi ľahko písaná, takže jej pochopia aj nie až tak zbehlí ľudia v tejto oblasti. Páči sa mi, že je sa hodí na ľubovoľnú etapu života a ponúka rôzne postupy, ako dosiahnuť svoj cieľ a to veľmi ľahko a jednoducho.



Menovky: