Ružová voda s rozprašovačom

Značku Milva som si veľmi obľúbila. Nie je to však iba kvôli cene výrobkov, ale aj kvôli ich účinnosti. Zatiaľ každý výrobok, čo som od tejto značky použila ma naozaj oslovil a vyhovoval tak mojej pleti, ako aj mojim vlasom. Tentokrát som sa preto rozhodla vyskúšať ružovú vodu s rozprašovačom.

Vlastnosti
Objem: 200 ml
Cena: 5,00€
Zloženie: Aqua, Rosa Damascena Extr., Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Vôňa
Veľmi príjemná a jemná vôňa ruží

Použitie
Túto vodu je možné použiť tak na vlasy, ako aj na telo, oči či dokonca do kúpeľa. Stačí pár strekov do vane, na tvár, okolie očí alebo do vlasov.

Sľubovné účinky
Pokožku celého tela zvlhčuje, čistí a tonizuje. Zachováva ju mäkkú, hladkú a elastickú. Vlasy vyživuje. Obklady s ružovou vodou veľmi dobre pôsobia pri opuchnutých a unavených očiach. Pridaná do vody má výborný uvoľňujúci účinok.

Osobná skúsenosť
Túto vodičku používam najmä na čistenie tváre alebo na oči. Veľmi sa mi páči jej krásny obal, ktorý vyzerá nie len dobre, ale aj vďaka rozprašovaču je naozaj veľmi užitočný.

Čo sa týka očí, som naozaj nadmieru spokojná. Celý január som mala skúškové obdobie a preto sa nie je čo diviť, že som bola nadmieru vyčerpaná a aj keď mi mozog práve fungoval, veľmi ma boleli od únavy oči a nevedela som sa sústrediť. Mimo toho mám aj ten problém, že keď sa na niečo príliš sústredím, tak zabúdam žmurkať a potom ma oči bolia. Preto cez moje skúškové obdobie sa na jednu dobu mojim veľkým kamarátom stali kvapky do očí. Nechcela som to s nimi však preháňať a preto som si zvykla robiť obklad na oči. Veľmi ma prekvapilo, že cca po 5 minútach som začala cítiť úľavu. Takže úľava sa mi dostavila zhruba tak rýchlo ako pri kvapkách do očí. Po pol hodine ma oči už obvykle ani neboleli a mohla som pokračovať v učení.

Čo sa týka používania vody na pleť, veľmi dobre osvieži a aplikácia je naozaj super. Určite je na leto perfektná aj ako osvieženie pleti. V prípade, že ju používam ako vodičku a nie len na osvieženie, tak veľmi dobre čistí a pleť po použití vyzerá oveľa zdravšie. Pleť má po jej použití oveľa krajšiu farbu. Používam ju ako čistiaci prípravok na tvár. 


Určite môžem túto vodičku vrele odporúčiť. 

Menovky: ,