Šampón na poškodené vlasy s nádhernou vôňou

Vlasy sú neustále zaťažované. Či už sa jedná o nepriaznivé počasie, tepelnú úpravu alebo nedostatočné staranie sa o vlasy, prejaví sa to. Aj keď vlasy nemám momentálne nejak extrémne zničené, aj tak na nich vidím, že je ešte čo vylepšovať a starostlivosť o nich by mala byť oveľa lepšia, najmä teraz v extrémne studenom počasí. Práve preto som siahla po šampóne na poškodené vlasy zo stránky Krásna každý deň. 



Osobná skúsenosť
Tento organicný šampón na suché, namáhané a poškodené vlasy má naozaj nádhernú vôňu. Milujem používanie organických produktov, ktoré určite nezaťažia pokožku a ak má takéto kozmetika ešte aj úžasnú vôňu, tak je to jednoducho neodolateľná kombinácia. 

Kombináciou pomaranču, ylang-ylang, ópia, deriváty z olejov a medu vlasy nádherne prevonia a urobí z umývania vlasov neskutočný pôžitok.  Na vlasoch cítim najmä citrusové tóny pomaranču a jemnú sladkú vôňu medu. Táto zdanlivo nespojiteľná kombinácia je naozaj veľmi príjemná a lahodí môjmu čuchu. 

Šampón sa veľmi dobre aplikuje do vlasov. Vďaka jeho ľahkej pene sa veľmi ľahko vmasírováva do vlasov.

Už po prvom použití som si všimla, že vlasy vyzerajú naozaj dobre.  Po cca 1-2 týždňoch som si všimla, že moje vlasy vyzerajú oveľa lepšie, sú hebkejšie, zdravšie a to nie len po použití ale počas celého dňa. Vlasy sa mi ďalej neštiepia, sú silnejšie a ľahko sa mi s nimi pracuje, neuzlia sa a ľahšie sa ich tvaruje, čo ma naozaj veľmi oslovilo. 

V konečnom dôsledku mu nemám čo vytknúť. Páči sa mi jeho konzistencia, vôňa je úžasná a účinky sú taktiež preukázateľné.

Menovky: ,