Suchý šampón od Klorane

Určite sa vám už niekedy stalo, že ste boli chorá, unavená, alebo sa vám skrátka nechcelo ísť si umyť hlavu, a keď ste sa ráno zobudili a pozreli ste sa do zrkadla, vedeli ste, že ste spravili chybu, a mali ste si tie vlasy aj tak umyť. Napriek tomu, že sa nemôžete vrátiť v čase a svoje rozhodnutie zmeniť, existuje pomocník, ktorý dokáže tento problém vyriešiť. Je ním suchý šampón.


Ja osobne síce nepoužívam suché šampóny nejak často, no vždy musím mať aspoň jeden v skrienke, pretože nikdy neviem, čo sa môže stať. Momentálne je v mojej skrinke suchý šampón od Klorane,  konkrétne s výťažkami zo žihľavy, ktorý som dostala na otestovanie zo stránky blogerky.cz.

Aplikácia
Aplikácia týchto suchých šampónov je naozaj veľmi jednoduchá a hlavne výsledok je okamžitý. Ako prvé je treba šampón poriadne pretrepať. Následne je treba šampón aplikovať cca zo vzdialenosti 30cm na korienky vlasov a počkať 2 minúty. Potom stačí len vyčesať a "tam-ta-da-dá", vaše vlasy sú ako znovuzrodené, čerstvé a umyté.

Osobná skúsenosť
Ja osobne som s týmto suchým šampónom naozaj veľmi spokojná. Moje vlasy po ňom vyzerajú veľmi pekne a hlavne sa nemusím hanbiť za to, ako moje vlasy vyzerajú. Je to taká moja rýchla záchrana, bez ktorej sa necítim vo vlastnej koži (nikdy neviem, čo sa môže stať). Určite by som odporúčala každej žene mať aspoň jeden takýto suchý šampón vo svojej skrinke.


Výhody
nanáša sa v spreji
okamžitý účinok
bez použitia vody
vydrží celý deň





Menovky: ,