Tričko s potlačou

Asi každý sa už stretol s nejakým fotoproduktom. Tentokrát som sa Vám rozhodla predstaviť stránku Shirtinator, vďaka ktorej si môžete vyhotoviť tričko s vlastným nápisom, obľúbeným motívom alebo fotkou.

Ja osobne som sa naozaj veľmi dlho nevedela rozhodnúť, čo si na tričko dám, nakoľko som mala viacej tipov. Najprv som si chcela vyrobiť tričko s vlastným textom a to obľúbeným citátom. Nakoniec som sa ale rozhodla pre tričko pre otca, nakoľko viem, že po takom tričku už dlho sníva a veľmi ho poteší. Má naozaj veľmi rád nášho psa a tričko s ním by ho nesmierne potešilo. Preto som miesto vytvorenia trička pre seba, zvolila tričko pre môjho ocina. 



Kvalita trička
Materiál, z ktorého je tričko vyrobené je naozaj veľmi kvalitný. Neškriabe, je veľmi príjemné k pokožke je kvalitný a pevný.

Veľkosť mu presne sadla, nakoľko sme vyberali nie len podľa veľkosti (S, XL,..) ale aj podľa samotných rozmerov.

Čo sa týka samotnej potlače, aj tá je veľmi dobrá. Nezliepa sa, nie je popraskaná a farby sú také, ako majú byť (aj napriek farebnému podkladu trička).

Doručenie
Tričko mi prišlo za neuveriteľne krátku dobu. Bolo dôkladne zabalené a  prišlo mi v poriadku. (Áno, stalo sa mi už aj také, že mi tovar prišiel poškodený, alebo celá obálka bola poškodená). Tričko mi prišlo do dvoch dní, od odbednania, takže je to určite ideálny darček aj ako urýchlený darček, ktorý musíte mať čo najskôr doma.

 A samozrejme, najväčšou výhodou je pribalený lístoček, ako sa o tričko starať.

Celkové zhodnotenie
+ dodanie do 2 prac. dní
+ rozmery sú také, ako sú uvedené na internete
+ kvalitný materiál trička
+ kvalitná potlač
+ prekvapenie v podobe kalendárika
+ sprievodný list


Menovky: , ,