Brahmi a stres je fuč

Neviem ako vy, ale keď sa na mňa všetko sype, tak dostanem totálny stres a potom niečo ako vyspanie sa do ružova u mňa nehrozí. Práve preto som siahla po RAW produkte s názvom Brahmi

Jedno balenie má 125g, čo vystačí na cca 20-60 dní. A po 20 dňoch by sa mali dostaviť prvé účinky.

Tento prášok je potrebné rozriediť vo vode alebo ovocnej šťave. Keďže ovocné šťavy veľmi nepijem, vždy som siahla po vode. (Aj keď v šťave je oveľa chutnejší). Prášok necháme vo vode asi 5 minút a následne môžme takýto nápoj vypiť. Ideálne po jedle. 

Čo sa týka chuti, nie je to prášok, ktorý by mi chutil, no zle mi z neho tiež nie je. Povedala by som, že je to ako liek. Nie je to veľmi chutné no človek ho vypije, keď vie, že mu pomôže. 

Prášok som skúšala ale aj v smoothie, nakoľko máme doma Nutribulet (dostali sme na vianoce) a neviem si to vynachváliť. Chuť brahmi vôbec nie je cítiť a nápoj ostáva stále veľmi chutný. Myslím si, že je to ideálne riešenie ak vám prášok vyslovene nechutí no človek ho chce užívať.

V popise som sa dočítala, že sa dá pridať aj do nátierok či namiesto korenia, no toto som radšej neskúšala, nakoľko mi vo vode nejak extra nechutil. 

Po 15 dňoch užívania som si všimla prvé výsledky. Viete aké je strašné ranné vstávanie a modlíte sa, aby radšej padol traktor ako vstať z postele? Tak takéto pocity som mala každý deň aj napriek tomu, že skúšky už dávno skončili. Ranné vstávanie do školy o 5:00 mi nejak veľmi neprospelo, nakoľko som doteraz vstávala o 9:00 (cez skúškové  obdobie) a nové predmety, z ktorých dva sú absolútne zabijáky mi tiež nejak nepomohli. Ak sa mám proznať, mala som toho všetkého plné zuby.

Po 15 dňoch som si na to všaknejak zvykla (čo je u mňa dosť veľký rekord, nakoľko som si na skoré vstávanie nezvykla ani za pol roka) a už som to brala ako samozrejmosť, čo ma dosť prekvapuje. Čo sa týka predmetov, brala som to dosť flegmaticky. "Keď ich spravili sprostrejší, spravím to aj ja." Kto ma však pozná, nikdy by o mne nepovedal, že niečo takéto môžem ja povedať, nakoľko som Stresman (alebo skôr Streswoman). V každom prípade som mala dojem, že prášok začína pomáhať.

O pár dní neskôr sa na mňa všetko zosipalo. Iba ja môžem byť tak šialená a mať naraz 2 brigády, blog, školu a ešte aj tréning pričom tréning je u mňa na prvom mieste. Prichádzali prvé seminárne práce, pričom niektoré bolo treba odovzdať na ďalší týždeň, iné na ďalší deň a niektoré o dva týždne. V každom prípade u mňa obvykle takáto situácia vyvolá stres a neviem spávať, no tentokrát som si z toho nič nerobila. A čo viac, seminárne práce som dokázala zvládnuť na jedničku a to aj bez stresu.

Myslím si, že u mňa Brahmi zaúčinkoval naozaj skvelo. Zdá sa mi, že som si z prednášok viac zapamätala, no skôr sa u mňa prejavilo zvládanie stresu, ktorý som nevedela už od nejakých 13 rokov ovládať. Som človek, ktorý dokáže aj z komára spraviť somára a aj krásnu situáciu dokáže obrátiť na tú najväčšiu katastrofu. Resp. bola som taká,... Uvidíme, koľko vydrží účinkovanie Brahmi po doužívaní. V každom prípade viem, že mi Brahmi pomohla a nebudem mať problém opäť sa k tomuto prášku vrátiť

Menovky: ,