Ceruzka na pery - 2v1

Napriek tomu, že produktov na pery mám už naozaj veľa, opäť som sa dostala k nejakému, ktorému som nevedela odolať. Tentokrát to bola ceruzka na pery, ktorých mám našťastie málo.

Túto ceruzku na pery je možné zakúpiť si až v piatich odtieňoch. Ja som si zvolila odtieň Oriental red - vínovo červená farba.

Na tejto ceruzke ma zaujalo najmä to, že je ju možné použiť na viacero spôsobov. A to ako tieň na pery alebo inak povedané, aby vytvoril dojem rúžu, ako kontúrovaciu ceruzku alebo ju možno použiť pred nanesením púdru.

Táto ceruzka sa skladá z dvoch strán. Prvou je samotná farebná ceruzka a druhou je hubka, ktorá dokáže vytvoriť dokonalý vzhľad. Zakaždým, keď ceruzku použujem, aplikujem aj hubku. Pery tak vyzerajú oveľa krajšie a nemusím sa trápiť s tým, či som dokonale namaľovaná. Ak si všimnem nejaký nedostatok, hubka mi bez menších komplikácií pomôže. Ceruzka sa veľmi dobre drží v ruke a vôbec sa nešmýka.

Ja osobne túto ceruzku používam najčastejšie ako výplň. Najprv si ceruzku zľahka nanesiem na pery a potom ju za pomoci hubky rozotriem po perách. Takto dosiahnem dokonalú imitáciu rúžu. V takomto prípade ju používam najčastejšie na Veľmi dobre farbí a farba je naozaj sýta.

Veľmi rada ju však využívam aj ako ceruzku na pery. Najprv si opäšem svoje pery a potom a pomoci hubky zľahla rozotriem do požadovaného tvaru. Vďaka hubke si konečne dokážem aj ja, líčiaci antitalent, vytvoriť dokonalý vzhľad pier a to bez toho, aby som stála niekoľko hodín pred zrkadlom.

Ja osobne si hubku neviem vynachváliť. Takáto kombinácia je určite oveľa zaujímavejšia, ako obyčajné ruže a zanecháva dokonalejší vzhľad, ako od profesionálnej maskérky.

Menovky: ,