Febrárove akcie VI

A opäť tu máme akciu, ktorú ste mohli využiť už na konci januára.
...
Názov akcie: 15% zľava na najobľúbenejšie produkty Philips!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 28.01.2016 do 04.02.2016
Niečo o akcií: Nepremeškajte jedinečnú akciu! Využite skvelú zľavu 15 % na produkty Philips, ktoré nájdete v našej akciovej ponuke. Stačí do nákupného košíka zadať zľavový kód sk15ph a táto úžasná zľava je vaša. Akcia sa vzťahuje na všetky produkty Philips z akciovej ponuky.
Osobné hodnotenie: Zo značky Philips momentálne nemám ani jeden výrobok, avšak značku veľmi dobre poznám. Mňa osobne z nej láka najmä fén na vlasy a ako darček si viem predstaviť aj zastrihávač vlasov, na ktorý je 5 ročná záruka. (Samozrejme, zastrihávač vlasov myslím pre otca a nie pre seba). Mojakamarátka má od Philips žehličku, ktorá bola síce drahšia, ale je naozaj účinná aj na moje nepoddajné, jemné vlasy. Preto si viem predstaviť, keby mám o niečo viac peňazí, že by som túto zľavu aj reálne využila. A možno by som predsa len napokon siahla po žehličke, nakoľko tá moja nevie s mojimi vlasmi spraviť nič. Resp. dokáže s nimi spraviť niečo iba na pol hodinu, ak vôbec.

Ďalšia akcia sa týka starostlivosti o nohy
...
Názov akcie: Toto si nenechajte ujsť!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 31.01.2016 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Kúpte si skutočne účinný elektrický pilník na chodidlá Scholl Velvet Smooth a dostanete k nemu ZADARMO antiperspirant na nohy Scholl Fresh Step 150 ml, ktorý pôsobí celý deň.

Osobné hodnotenie: Z rady Scholl som mala možnosť vyskúšať, a teda aj mám doma presne tento pilník. Preto pre mňa táto akcia už nie je aktuálna. V každom prípade si tento pilník neviem vynachváliť a preto pre všetkých tých, ktorí rozmýšľajú nad jeho kúpou, teraz je ten správny čas. Navyše dostanete k nákupu antiperspirant na nohy Scholl Fresh Step, a to úplne zadarmo.  

Menovky: ,