Február challenge

Na tento mesiac som si pripravila veľmi zaujímavý a hlavne netradičný challenge.

O čom je tento challenge?
Nakoľko som žena a aj ja mám problém s váhou, rozhodla som sa siahnuť po naozaj zaujímavom a netradičnom výživovom doplnku, ktorý som ešte doposiaľ neskúšala a ktorý ma naozaj oslovil. Ide o prírodný doplnok stravy pre podporu trávenia a kontrolu hmotnosti – Delifiber.


Prečo som si vybrala práve tento challenge?
Nakoľko aj ja mám problém s hmotnosťou, ktorá sa mi naozaj nepáči, rozhodla som sa udržať si ju aspoň na tom správnom mieste, čo je taktiež veľmi obtiažne. Napriek tomu, že 2x do týždňa cvičím, moja váha je veľmi pohyblivá. Raz vážim 63kg o mesiac na to 70kg a stakto to ide dokola a dokola. Nejak ma táto hádka s mojou váhou už prestala baviť a preto som sa rozhodla vyskúšať tento prírodný prípravok na stabilizáciu hmotnosti, ktorá by mi v tom mohla pomôcť.

Nakoľko je to prírodný produkt, vôbec sa nebojím toho, že by sa mi mohlo niečo stať alebo by mi to mohlo ublížiť. Ja osobne tabletkám a iným hlúpostiam vôbec neverím a určite by som za ne nevyhodila peniaze. Tento produkt ma oslovil práve tým, že obsahuje iba prírodné zložky a to ľanové semienka, kakao, karob a stévia. Teda nič, čo by mi mohlo môj zdravotný stav nejak zhoršiť. Tento prípravok obsahuje množstvo vlákniny, železa, vápnika, draslíka, fosforu a polyfenolov, čo ma naozaj veľmi teší už len z toho hľadiska, že sú to samé potrebné látky pre môj organizmus. Navyše neobsahuje žiadne konzervanty, cukor, umelé látky a ani lepok. Veľmi sa mi páči, že neobsahuje lepok. Napriek tomu, že nie som celiatička, uvedomujem si, že tento prípravok je vhodný aj pre nich. V každom prípade som zvedavá, ako to bude vyzerať s mojou váhou po mesiaci.



A čo vy? Vyskúšali by ste takúto výzvu?

Menovky: ,