Februárove akcie I

Prvou akciou, ktorú si pre vás v tomto mesiaci pripravila stránka parfums.sk bude trvať až niekoľko mesiacov.

...
Názov akcie: 100 dní garancie vrátenia peňazí!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 04.09.2015 do 30.06.2016
Niečo o akcií: Ak zakúpite vybrané výrobky značky Oral-B v období od 1. 7. 2015 do 30. 6. 2016, máte možnosť ich do 100 dní od dátumu zakúpenia vrátiť so zárukou vrátenia peňazí. Na akú adresu produkty vracať, na aké výrobky sa akcia vzťahuje a ďalšie potrebné informácie k tejto akcii nájdete TU.
Osobné hodnotenie: Tieto elektrické zubné kefky nevyužívam, avšak počula som na ne samú chválu. Nakoľko sú tieto zubné kefky trocha drahšie, určite by som ocenila aspoň takúto garanciu vrátenia peňazí v prípade, že by som si už samotnú kefku chcela kúpiť. Taktiež sa mi páči, že akcia neplatí iba na samotné zubné kefky, ale aj na hlavice a celú radu Oral-B.

Ďalšou akciou, ktorú si môžete tento mesiac užiť je relax.
...
Názov akcie: Doprajte si relax!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 13.12.2015 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Kúpte si produkty značky Kneipp minimálne za 12 Eur a získajte skvelý darček - soľ do kúpeľa pre duševnú rovnováhu Kneipp Bath 60 g.
Osobné hodnotenie: Nakoľko máme sprchovací kút a nie vaňu, táto akcia pre mňa nie je nejak zaujímavá. V každom prípade viem, aké bolo príjemné ľahnúť si do horúcej vody so soľou alebo penou a užívať si prítomnosť. Človek má pocit, že z neho všetky problémy odpadli a keď odtiaľ vyjde, cíti sa ako znovuzrodený. Preto ak by som mala vaňu, určite by som opäť siahla po nejakej pene, no skôr po soli, ktorá je pre mňa oveľa príjemnejšia a mám ju oveľa radšej.

Tieto akcie bolo možné využiť aj minulý mesiac. Ak ste to však nestihli, môžete ich využiť aj teraz. Čo na ne hovoríte?

Menovky: ,