Februárove akcie III

Touto akciou poteším najmä staršie dámy.
...
Názov akcie: Jedinečný darček od L'OréalParis 
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 17.01.2016 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Nakúpte čokoľvek od L'Oréal Paris za aspoň 8 EUR a dostanete od nás skvelý darček - denný krém proti starnutiu pleti L'Oréal Paris Revitalift Laser X3 15 ml.
Osobné hodnotenie: Nakoľko mám ešte len 21 rokov, táto akcia pre mňa nie je atraktívna. V každom prípade viem, aké drahé sú krémy a všetky prípravky proti starnutiu e preto je to naozaj veľmi dobrá akcia, ktorá sa najmä z hľadiska peňazí oplatí. Určite si viem predstaviť, že by som tento krém dala napr. svojej mamine, ktoré by ho určite ocenila.

Ďalšou akciou, ktorá rozhodne stojí za pozretie sa týka prírodnej certifikovanej BIO kozmetiky
...
Názov akcie: Prírodná zubná pasta ZADARMO!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 20.01.2016 do vypredania zásob
Niečo o akcií: Vyskúšajte skvelú prírodnú kozmetiku Weleda! Nakúpte produkty Weleda teraz za minimálne 19 EUR a dostanete od nás obľúbenú zubnú pastu Weleda Dental Care 75 ml ako darček.
Osobné hodnotenie: Túto akciu si neviem vynachváliť. Nakúpiť za 19€ pri tejto kozmetike naozaj nie je veľa. Kozmetika je BIO dokonca ešte aj s certifikátom, takže u mňa patrí medzi obľúbené. Od tejto značky som už mala možnosť vyskúšať sprchovacie emulzie, ktoré si neviem vynachváliť. Momentálne od nich mám prírodný parfém, ktorý stál za kúpenie, pleťový krém ktorý mi naozaj pomáha, mandľové mlieko, ktoré má úžasnú vôňu a v neposlednom rade krém na ruky, ktorý je úžasný a veľmi rýchlo schne. V konečnom dôsledku nemôžem tejto akcií vytknúť nič, nakoľko túto značku naozaj milujem a keby som mohla, mala by som od nej úplne všetko. Mne 100% vyhovuje a ešte aj vôňa je úžasná, prírodná. Skrátka si ju neviem vynachváliť a naozaj som z nej paf.


Oslovila vás niektorá z akcií?

Menovky: ,