Februárove akcie IV

Opäť tu máme ďalšie zľavy a akcie, ktoré si pre nás notino.sk pripravila.

Ako prvé so pre nás pripravila voňavý darček v podobe Bio krému na ruky.
...
Názov akcie: Získajte skvelýdarček!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 22.01.2016 do vypredania zásob
Niečo o akcií: Nakúpte kozmetiku Bione Cosmetics aspoň za 10 EUR a k nákupu dostanete jedinečný darček - krém na ruky z hroznového vína Bione Cosmetics 100 ml.
Osobné hodnotenie: Vôňu hrozna mám naozaj veľmi rada a preto ma táto akcia veľmi zaujala. Od tejto značky ste u mňa v mesiaci január mohli vidieť výzvu, kde som používala levanduľový olej na vlasy, ktorý bol naozaj super. Preto môžem predpokladať, že aj tento hroznový balzam bude určite super. Navyše táto značka vôbec nie je drahá, čo ma naozaj teší. Navyše je tento krém na ruky bez silikónov a bez parabénov. Skrátka BIO produkt a ja mám BIO veci naozaj veľmi rada.

Ďalšou akciou, ktorý by vás mohla zaujímať je termálna voda Vichy.
...
Názov akcie: Získajte skvelú termálnu vodu Vichy!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 24.01.2016 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Máte problematickú pleť a potrebujete zakryť jej nedostatky? Špeciálne na to bola vyvinutá korekčná starostlivosť z kolekcie Vichy Dermablend. K nákupu dvoch produktov z tejto kolekcie teraz dostanete úžasný darček - termálnu vodu Vichy Eau Thermale 50 ml ZADARMO!

Osobné hodnotenie: Napriek tomu, že značku Vichy poznám, nepoužívam ju. Táto kozmetika je určená najmä pre zrelú pleť (aj keď sa tu nájdu aj prípravky pre moju), akú ja zatiaľ nemám a preto by bolo nelogické, keby som po takomto produkte siahla práve ja. V každom prípade je táto akcia naozaj perfektná najmä pre tých, ktorí túto kozmetiku poznajú a hlavne používajú. Nakoľko viem, že Vichy značka je dosť drahá a každá akcia určite poteší. V tomto prípade darček v podobe termálnej vody.

Menovky: ,