Februárove akcie VII

Ak ste si mysleli, že zľavy na notino.sk už skončili, tak ste na omyle. Tento mesiac je na stránke doslova záplava zliav a darčekov.

Ak aj vy patríte k ľuďom, ktorý milujú čistenie pleti, potom určite nepremeškajte nasledovnú akciu.
...
Názov akcie: Skvelá čistiaca pena ako darček!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 01.02.2016 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Vichy ponúka riešenie pre každý typ pleti v každom veku. Ku každému zakúpenému produktu z kolekcie Aqualia Thermal, Idéalia, Liftactiv Neovadiol Compensating Complex od nás teraz dostanete čistiacu penu Vichy Pureté Thermale 50 ml ZADARMO!
Osobné hodnotenie: Akcia podľa mňa vyzerá naozaj veľmi zaujímavo. Ja osobne milujem akcie a preto sa nieto čo diviť, že ma táto akcia naozaj veľmi potešila.

Medzi ďalšie akcie patrí aj naozaj extra super darček k nákupu.
...
Názov akcie: Najlepšia akcia roku!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 03.02.2016 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: 1+1 ZADARMO: Teraz máte jedinečnú šancu získať skvelú elektrickú zubnú kefku Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 v hodnote 55,90 € ZADARMO!Stačí si kúpiť aspoň jednu zubnú kefku Sonicare alebo čistič medzizubných priestorov od Philips. 
Osobné hodnotenie: Akcia ma naozaj veľmi zaujala. Naozaj super akcia. Nanešťastie si ako študentka takúto akciu nemôžem dovoliť. V každom prípade tieto elektrické zubné kefky ma už dlhšiu dobu lákajú.

Ďalšou a podľa mňa druhou najatraktívnejšou akciou tohto mesiaca (po Welede) je práve Avène
...
Názov akcie: Skvelý darček od Avène!
Trvanie akcie:  Akcia prebieha od 04.02.2016 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Pozor, k nákupu akýchkoľvek produktov značky Avène minimálne za 19 EUR teraz rozdávame čistiacu emulziu pre citlivú pleť Avène 50 ml ZADARMO!

Osobné hodnotenie: Značku Avène mám naozaj veľmi rada a preto ma aj samotná zľava veľmi oslovila. Myslím si, že nakúpiť ža 19€ nie je až tak hrozné a navyše túto čistiacu emulziu som už raz mala a celkom mi aj vyhovovala. 

Menovky: ,