Fixačný gél pod make-up

Nakoľko make-up veľmi často nepoužívam, doteraz som nemala potrebu kúpiť si niečo ako fixačný gél. Onedlho však pôjdem kamarátovi na svadbu, kde chcem byť naozaj krásna. Konečne budem mať možnosť obliecť si spoločenské šaty, krásne sa upraviť a byť neodolateľná. A keďže budem tiež stužkovať ľudí, bol to ideálny čas na vyskúšanie fixačného gélu. A keďže chcem byť naozaj krásna, použila som aj naozaj kvalitnú kozmetiku a to Mary Kay. 

Tento gél je naozaj veľmi ľahký a vypĺňa drobné nedostatky pleti. Gél naozaj veľmi rýchlo schne a na pokožke vytvára bezfarebný matný povlak. Vytvára dokonalý povrch na nanesenie make-upu.

Nakoľko neobsahuje oleje a zároveň má SPF 15, dokáže absorbovať mastnotu z pokožky a rozptyľuje svetlo. Vďaka tomu vyzerá pokožka oveľa krajšie a póry či vrásky nie sú až tak viditeľné. Tento gél je vhodný pre všetky typy pleti a to dokonca aj pre citlivú pokožku. Veľkou výhodou je aj to, že je neparfumovaný. A aj keď je nosený samstatne, dodáva pleti textúru a zlepšuje jej stav.

Napriek tomu, že gél má iba 29ml, vydrží naozaj dlho, pretože ho stačí naozaj málo. Tento gél ma úžasný aplikátor, ktorý taktiež dopomáha pri šetrnej aplikácií.

Tento fixačný gél som si obľúbila najmä preto, že ho môžem použiť aj v prípade, že nepoužijem make-up. Veľmi pohodlne sa nanáša na pleť a rýchlo schne. Jemné póry mojej pleti sa vďaka tomuto gélu zneviditeľnili, čo ma naozaj potešilo.

Po aplikácií sa mi oveľa lepšie pracovalo s make-upom. A samozrejme, make-up mal dokonalý vzhľad oveľa dlhšie. A to nie len o pár minút, ale pár hodín. Som nadmieru spokojná.


Menovky: , ,