Január challenge výsledok

V mesiaci január som si pre vás pripravila veľmi zaujímavý challenge, ktorý sa týkal skúšania nových výrobkov. Nakoľko sa začal NOVÝ rok, treba skúsiť aj niečo nové.

Ako sa mi páčil tento challenge?
Challenge bol veľmi zaujímavý a jednoduchý, takže sa mi naozaj páčil

Zhrešila som?
Nakoľko podmienkou v tomto challenge nebolo denno-denné používanie, tak som nezhrešila. Prípravky používam aj keď nie vždy.


Hodnotenie

Lesk na pery Minnie
Lesk je priesvitný, takže sa s nim nič nedá pokaziť. Má veľmi zaujímavú chuť a veľmi dobre sa rozotiera. Možno by som však pridala ešte zopár trblietok, aby bol o čosi výraznejší. Taktiež by som privítala tento lesk aj v iných farbách. V konečnom dôsledku však nie je zlý a celkom som si ho obľúbila. Na oživenie nejakého rúžu je určite ako stvorený. Matným rúžom dodal trocha 3D efektu s trblietkami a ja naozaj milujem trblietky.

Bezoplachováregeneračná starostlivosť v spreji
Ak pravidelne čítate moje články, určite ste už postrehli, že milujem najmä bezoplachovú starostlivosť. Nie som veľmi nadšená, ak v kúpeľni musím stráviť dlhšie, ako je reklama :D Ale nie, v konečnom dôsledku som toho názoru, že sa snažím ušetriť čas ako sa dá, a ten čas venovať svojej rodine. Preto mi táto bezoplachovacia starostlivosť naozaj vyhovovala. Čo sa týka vône, bola úžasná. Milujem levanduľovú vôňu a táto bezoplachovacia starostlivosť ma naozaj príjemne prekvapila. Levanduľa je navyše veľmi upokojujúca, takže som si ho veľmi rada aplikovala najmä pred spaním. Mňa osobne potešilo aj to, že sa regeneračná starostlivosť dostavila. Moje končeky sa až tak veľmi nelámu, alebo sa mi to možno zdá,... No v konečnom dôsledku nemám dolámané končeky a to ma teší. Takúto preventívnu starostlivosť vždy ocením a myslím si, že je to aj ideálny darček.


Ako sa vám páčil challenge? Vyskúšali ste aj vy nejakú novinku v tomto roku? Čo hovoríte na skúšanie nových výrobkov?

Menovky: , ,