Kozmetický set

Mojim najnovším kozmeticko - nekozmetickým úlovkom sa stali dve krásne kozmetické sety na ktoré určite nedám dopustiť. Mojimi úlovkami sa stal set kozmetických taštičiek, ktorý obsahoval 5 ks tašiek a praktický dámsky set, ktorý obsahuje zrkadielko, puzdro na rúž a otváraciu kabelku.


Kozmetický set

Tento set obsahuje až 5 kozmetických tašiek, pričom každý z nich má rovnaký design. Taštičky nemajú žiadne priehradky a preto sú ideálne najmä na dôkladné rozdelenie kozmetiky. Tak to bolo aj u mňa. 


7,5 x 9 cm

Túto kozmetickú taštičku som využila na ípeniaze, nakoľko je naozaj malinká a zmestili by sa mi do nej maximálne tak penové aplikátory, poprípade rúže. Nakoľko však používam najčastejšie lesky, rozhodla som sa sem vložiť práve mince. Určite bude super najmä k vode.


8,5 x 11 cm


Do tejto kozmetickej taštičky som si vložila vlasové doplnky, ktoré nikdy neviem nájsť. Momentálne tam mám iba gumičky, no určite sa rozrastie o zopár sponiek, štipcov a iných doplnkov do vlasov.


10 x 13,5 cm

Túto kozmetickú taštičku som využila na rúže, lesky na pery, ceruzky, balzamy a všetky prípravky, ktoré si môžem na pery naniesť. Všetky sa mi s ľahkosťou zmestia do taštičky. 



11,5 x 16 cm

Predposlednú kozmetickú taštičku som využla na prípravky na pleť a všetky veci ktoré súvisia s tvárou. Momentálne obsahuje síce iba pleťový krém a moje obľúbené MK tiene, no v budúcnosti (keď niekam pôjdem) do nej pridám aj riasenky či ceruzky na oči. 


13 x 20 cm

Poslednú taštičku som si nechala na dovolenky, nakoľko je pomerne veľká a zmestí sa do nej prakticky čokoľvek. Keď chodím na dovolenky, používam nie len dekoratívnu kozmetiku, ale aj pleťovú či telovú. Na takéto kombinácie je taštička ako stvorená, nakoľko je priestranná.


S týmto setom som nadmieru spokojná. Set obsahuje kozmetické taštičky vo veľkostiach, ktoré mi plne vyhovujú. Nie sú ani príliš veľké ale ani malé a vďaka nim môžem mať všetko pekne zorganizované. 

Praktický dámsky set

Tento praktický dámsky set obsahuje zrkadielko, puzdro na rúž a otváraciu kozmetickú taštičku. Všetky tri kúsky majú rovnaký kvetinový design, ktorý podľa mňa vyzerá naozaj famózne. 

Kozmetické zrkadielko

Kozmetické zrkadileko je naozaj veľmi pekné a praktické. Je ideálne na cesty (napríklad na urýchlenú úpravu líčenia). Zrkadielko je otvárateľné a teda sa v kozmetickej taštičke zaručene nezašpiní.

Puzdro na rúž

Puzdro na rúž je ideálny spôsob, ako urýchlene nájsť rúž v kabelke alebo v taške. Ja osobne ho mám v kabelke, nakoľko je to moja veľká čierna diera v ktorej sa môže čokoľvek stratiť. Vďaka zaujímavému tvaru puzdra dokážem rúž bez problémov nájsť. Puzdro je uzatvárateľné na magnet.


Otváracia kozmetická taštička

Túto kozmetickú taštičku nosievam v školskej taške. Kozmetická taštička je pomerne veľká a priestranná, takže si do nej neprestajne vložím moje najobľúbenejšie kúsky. Vždy v nej mám tónovací krém, korektor, rúž, lesk a riasenku a púder. Konečne mám všetko na jednom mieste a nemusím sa hodinku hrabať v taške, kým konečne nájdem môj vytúžený balzam či lesk. Cez studenšie obdobie (čo je aj teraz) v nej mám aj krém na ruky a balzam na pery, bez ktorého sa nikde ani nepohnem. 

Menovky: ,