Mandľová rozkoš

Opäť tu máme moju obúbenú značku, Weleda. Tentokrát som sa rozhodla predstaviť vám Set na citlivú pokožku mandľový, ktorý obsahuje mandľové telové mlieko a mandľovú telovú emulzie. K tomu by som ale ešte chcela predstaviť ďalší mandľový výrobok, ktorý však nie je obsahom tejto sady a to je mandľový krém na citlivú pokožku rúk.



Mandľový set na citlivú pokožku
Tento set stojí okolo 17€. Má nádherný bledo ružový obal, no mňa na ňom najviac zaujalo srdiečko s nápisom "von Herzen" čo v preklade znamená zo srdca. Ja osobne milujem srdiečka a ak by mi takúto sadu dal napríklad priateľ alebo nejaká kamarátka, určite by ma to potešilo už len pre to srdiečko. A to aj v prípade, že by som značku nepoznala.




Mandľové telové mlieko
Vlastnosti
Objem: 200 ml
Certifikát: NATRUE 

Toto mandľové telové mlieko má naozaj úžasnú vôňu. Vôňa je veľmi jemná a prirodzená, čo sa mi veľmi páči a veľmi ma to oslovilo. 

Ak mám povedať pravdu, na natieranie sa telovým mliekom som dosť lenivá, avšak tomuto mlieku nejak neviem odolať. Napriek tomu, že som doteraz telové mlieka brala len ako "žrút času", toto mlieko je pre mňa trošičku iné. Určite ho neberiem ako žrút času ale skôr ako pohladenie tela a duše. Môj postoj k telovým mliekam sa teda radikálne zmenil a určite nerozmýšľam nad tým, kedy sa konečne minie ale skôr len nech sa neminie. Toto telové mlieko je naozaj veľmi jemné a už pri malom množstve sa dokáže veľmi dobre rozotrieť. Naozaj veľmi rýchlo schne a na pokožke nezanecháva žiadny mastný filter. Pokožka je s ním naozaj rozmaznávaná a po natretí je pokožka nesmierne hebká, jemná a vyzerá krásne. Ani som neverila, že si môžem aj ja niekedy obľúbiť telové mlieko. Ale opak je pravdou. 

Mandľová telová emulzia 
Vlastnosti
Objem: 200 ml
Certifikát: NATRUE

Od Weledy som už mala jednu sprchovaciu emulziu, ale s vôňou granátového jablka. Ja osobne som si granátové jablko nevedela vynachváliť. Inak to nie je ani v tomto prípade.


Tento sprchový krém je naozaj úžasný. Má krásnu jemnú mandľovú vôňu, ktorá je v porovnaní s granátovým jablkom oveľa jemnejšia. Veľmi sa mi páči krémová konzistecia, ktorá taktiež rozmaznáva moju pokožku. Má krémovú konzistenciu a nejak výrazne nepení, čo mne osobne ale nevadí. Veľmi sa mi páči, že je to niečo úplne iné ako obyčajné sprchovacie gély a aj vôňa je intenzívnejšia, prírodnejšia a hlavne dlhšie vydrží. Niekedy som však mala pocit, že sa manľová vôňa (najmä keď od nej už celá kúpeľňa rozvoniavala) zmenila na marcipán, ktorý zľahka voňal po mandliach a bolo to naozaj úžasné. Ani by som neverila, že vôňa nejakého sprchovacieho krému ma môže premiestniť do úplne iného sveta. Pokožka po ňom bola naozaj hebká, úžasne hydratovaná a mala som pocit, že sa moje telo zahalilo do županu. 

Mandľový krém na citlivú pokožku rúk 

Ako posledným produktom, ktorý som sa vám v tomto príspevku rozhodla predstaviť je mandľový krém na ruky. Tento krém však nie je súčasťou darčekového setu.

Vlastnosti
Objem: 50 ml 
Certifikát: NARTUE

Cez zimné a studené obdobie spotrebujem krémov na ruky naozaj veľa. A ak mám povedať pravdu, ani sa nepohnem z domu bez krému na ruky. Krémy na ruky mám v školskej taške, kabelke a samozrejme aj doma na stole. Cez zimu mi vždy popraská pokožka na rukách alebo ma ruky veľmi štípu a pokožku mám veľmi napnutú. Preto som bola naozaj veľmi rada, keď som do ruky dostala tento krém a musím uznať, že si ho neviem vynachváliť. Krém je trocha hustejší, avšak veľmi dobre sa rozotiera a veľmi dobre schne. Krém nezanecháva žiadne mastné fľaky a tak ho môžem bez problémov používať aj v škole. Jemná mandľová vôňa mi naozaj sadla a nakoľko mi ruky dostatočne hydratuje, používam ho dosť často. Tento krém som si dala do kabelky, aby som ho mala neustále pri sebe.

Menovky: , ,