Môj levanduľový svet

Od Weledy som mala možnosť vyskúšať sprchovaciu emulziu z vôňou granátového jablka, ktorá ma naozaj oslovila. Tentokrát som sa však rozhodla siahnuť po levanduľovej emulzií, ktorá naozaj stojí za to.

Levanduľovú vôňu mám naozaj veľmi rada. Je svieža a naozaj krásna. Nie som však jediná v rodine, ktorá miluje túto vôňu. Moja mamina ju má taktiež veľmi rada a povedala by som, že možno aj o trocha radšej ako ja.



Keď som prvýkrát zacítila túto levanduľovú vôňu, cítila som sa ako v nebi. Naozaj veľmi ma oslovila. Cítila som sa, akoby som sa odrazu ocitla na veľkom levanduľovom poli. Akoby zo mňa všetky starosti zrazu odpadli. Odrazu som sa ocitla sama a šťastná na levanduľovom poli, kde som si mohla užívať lúče teplého slnka, sadnúť si na pole a vychutnávať si vôňu a krásu levandulí. Pokoj, ticho a šťastie. Úžasný relax.

Balenie tejto emulzie je naozaj veľmi sympatické. Veľmi ma oslovilo, že je aj obal v krásnej fialovej farbe, aby aj samotný obal evokoval levandule. Celá tuba je z pevnejšieho materiálu, takže by sa nemalo stať, že by obal praskol a emulzia začala vytekať. Obal má taktiež veľmi dobre čitateľné biele písmená, čo sa mi taktiež páči.

Táto sprchovacia emuzlia je vhodná na denné použitie a ako to už u Weledy býva, aj tento produkt je BIO. Konzistenčne je niečo medzi krémom a gélom a má smotanovú farbu. Za veľký plus považujem aj to, že sa veľmi ľahko nanáša a rovnako ľahko sa zmýva. A ako bonus, dá sa použiť aj na intímnu hygienu. Ako väčšina z prírodných produktov, ani táto emulzia vôbec nepení. Mne to však vôbec nevadí a povedala by som, že mi to aj vyhovuje.



Pri rozotieraní po tele sa cítim, akoby sa ma dotýkal hodváb. Emulzia je veľmi jemná, príjemná a je to niečo úplne iné ako bežné sprchovacie gély. Ale naozaj iné. Granátové jablko, ktoré som kedysi mala ale aj táto levanduľová emulzia sú pre mňa naozaj výnimočné. Čo sa týka konzistencie ale aj samotnému pocitu pri rozotieraní. Pre mňa je to neodolateľný pocit, za ktorý som ochotná priplatiť. Je to pre mňa každédenné uvoľnenie a útek od všetkých problémov. Pokožka je po použití veľmi hebká, voňavá, hydratovaná a naozaj vyživená. Dokonca má aj oveľa krajšiu farbu. A čo je najlepšie, vôňa sa hneď nevytratí a ja si ju ešte nejakú tu chvíľku môžem užiť.







Menovky: , ,