Moja bodkovaná láska

Každá žena chce byť krásna. Už od nedávna bol založený trend, že by žena mala reprezentovať muža nie len výzorom, ale aj svojim vyjadrovaním. Neskôr vznikli kozmetické prípravky pre to, aby sme mohli byť krásne aj vo vyššom veku a mohli zakryť menšie "nedokonalosti", ktoré nám vadia alebo ktoré by sme mohli zakryť. Niektoré ženy si dokonca ľahnú pod nôž, len aby skryli svoje nedokonalosti.

Keď však ideme na dovolenku poprípade na pracovnú cestu, balenie kozmetiky je častokrát problém. Nie preto, že by sa nám do kufra kozmetika nezmestila, ale preto, že ju musíme chrániť a oddeľovať v prípade, že by sa nám roztiekla. Najlepšie je, ak môže byť na jednom mieste. Práve pre toto vznikli kozmetické kufríky, ktoré splnia obe požiadavky.

Ja osobne som si zvolila čierny kozmetický kufrík s ružovými bodkami. Dlho som sa nevedela rozhodnúť, či siahnem po čierno-bielom alebo čierno-ružovom, no napokon som sa rozhodla pre ružové bodky, nakoľko sa nezašpinia až tak rýchlo alebo to na nich aspoň nebude vidieť.
Tento kozmetický kufrík je naozaj priestranný a veľmi praktický. Veľmi sa mi páči, že sa skladá z dvoch poschodí, priehradok na dekoratívnu kozmetiku a ešte aj malé zrkadielko. Každé poschodie má zvlášť zips, takže sa veľmi dobre otvára a pri prehľadávaní kufríka nemusím všetko vyberať. Priehradok na dekoratívnu kozmetiku je 5. Ja osobne si do týchto priehradok dávam špirálu, ceruzku, lesk a štetce. Do horného poschodia si dávam taktiež dekoratívnu kozmetiku, ako je make-up, podkladová báza či rúž a do spodného poschodia telovú kozmetiku ako je napríklad krém na ruky, pleťový krém či dezodorant.

Menovky: , ,