Moja šperková nádielka

Ktorá žena, ktorá blogerka nemá rada šperky? Ani ja nie som výnimkou a moja láska k šperkom je naozaj veľmi veľká. Najviac milujem náušnice, no niekedy do svojej šperkovnice pridám aj niečo iné. Tentokrát som sa siahla po troch náušniciach a jednom náhrdelníku.

Trojitý náhrdelník s motívom lapača snov

Ako ste si v predchádzajúcom článku mohli všimnúť, na stránke bornprettyshop som si kúpila krásne náušnice s motívom lapača snov. Keď sa do ponuky dostal aj náhrdelník, neodolala som. Tento trojdielny náhrdelník sa skladá z troch motívov: lapač snov, kryštál a mesiac. Tento náhrdelník nie je len zaujímavý, ale aj veľmi atypický a originálny.

Vlastnosti
Materiál: Zliatina

K náušniciam sa naozaj hodí. Lapač snov je veľmi podobný ako na náušniciach. Jediný rozdiel je v tom, že na tomto náhrdelníku je v strede tyrkysový kryštálik.


Sobíkové náušnice

Aj keď je už po Vianociach, zvieracieho motívu nikdy nie je dosť. Veľmi dlho som zháňala sobíkové náušnice, no doposiaľ som našla len kombináciu s nejakým iným motívom. Keď som zbadala týchto sobíkov, pričom každá náušnica je rovnaká, neodolala som

Vlastnosti
Materiál: Zliatina

Sobík je veľmi pekne vytvorený a vyzerá naozaj rozkošne. Na parohoch má malé kryštále, ktoré vyzerajú naozaj super a oživia tieto náušnice. Určite tieto náušnice využijem aj cez toto studené obdobie, napriek tomu, že už nie je december a ani nie sú Vianoce.

Náušnice so psíkom

Na stránke som našla aj krásne náušnice so psíkom, ktorým som nevedela odolať

Vlastnosti
Materiál: Zliatina

Tieto náušničky sú naozaj rozkošné. Jedna náušnička je v štýle psíka a druhá je kostička. Veď predsa každý vie, že kostička a psík sú nerozlučná dvojka. Veľmi sa mi tento nápad páči. Kostička má veľmi pekný tvar. Psík je naozak rozkošný. Hneď pri prvom pohľade je každému jasné, že ide o psíka. Dokonca má spravené ešte aj očko. Tieto náušnice si ako milovníčka psíkov neviem vynachváliť.


Baletka

Ak mám povedať pravdu, ani neviem prečo som po týchto náušniciach siahla. Nie som prívrženec baletu a nikdy ma ani nazaujímal. No tá baletka vyzerá skrátka úchvatne

Vlastnosti
Materiál: Zliatina
Farba: zlatá / strieborná

Ja osobne som si zvolilia zlatý variant náušníc, nakoľko má potom baletka nohy aj ruky telovej farby. Veľmi sa mi páči, že na začiatku náušníc je veľká perlička a potom pokračuje baletka. Baletka má krásne kryštálikové šaty, ktoré ma naozaj uchvátili. Je prepracovaná do detailov. Tieto náušnice na môja pôsobia veľmi nežne, žensky a romanticky. Sú nádherné.

10% zľava

A aby som nezabudla, Born Pretty Store mi ponúklo 10% zľavu pre mojich fanúšikov. Preto ak vás niečo na tejto stránke oslovilo, určite nezabudnite zadať pri objednávké zľavový kód

NWPT10

Menovky: ,