Telové mlieko pre elasticitu a hydratáciu

Na stránke For Life and Madaga som objavila aj ďalší kúsok, telové mlieko, ktoré by malo zabraňovať vysušovaniu pokožky a strate elasticity.


Objem: 200ml

Ja osobne nepatrím k tým ľuďom, ktorí by milovali natieranie. Keďže netrpím vysušévaním pokožky, zdá sa mi to byť úplne zbytočné a hlavne nemám rada to, že sa nemôžem ničoho dotknúť, na nič si sadnúť a o nič sa oprieť, inak by bolo odo mňa všetko umazané. Napriek tomu som ale toto telové mlieko chcela vyskúšať, keďže moja pokožka je na niektorých miestach (ruky a brada) neelastická a mňa to veľmi hnevá. Už dlhšie som si s tým nevedela dať rady, nakoľko cvičím a neprežieram sa a stále nič. Preto som siahla po tomto produkte.

Aplikácia je naozaj veľmi jednoduchá, nakoľko je toto mlieko možné použiť kedykoľvek, keď človek potrebuje alebo chce. Veľmi ľahko sa rozotiera, pomerne rýchlo schne a má veľmi zaujímavú vôňu, ktorú neviem popísať. Jemne svieža v spojení s bylinkami,... naozaj neviem. Skrátka veľmi prírodná vôňa. Čo sa týka konzistencie, je trocha redšia ako tie, na ktoré som bola zvyknutá. Možno aj preto sa lepšie vsakuje do pokožky.

Prvý týždeň som necítila a ani nevidela absolútne žiadne zmeny, až na to že bola moja pokožka oveľa príjemnejšia na dotyk, aj keď som nikdy netrpela nadmerným vysušovaním. Preto som sa rozhodla tento prípravok používať aj naďalej a začala som ho aplikovať na celé telo.

Po 2-3 týždňoch bola moja pokožka oveľa krajšia a hebkejšia. Napriek tomu, že sa elasticita nejak neobjavila, všimla som si že sa mi začali odstraňovať vyrážky, ktoré som mala už dlho na nohách. Netuším, od čoho boli a netuším prečo som ich mala, no v každom prípade sa mi pokožka začala veľmi pekne hydratovať a možno práve preto s nedostatočnej hydratácie sa mi zvykli objavovať. Po ďalších pár dňoch som na nohách nemala už takmer žiadne, čo ma naozaj veľmi potešilo a myslím si, že nič lepšie som si ani nemohla priať. 

A ako určite poznáte, suché lakte. Prekvapivo sa mi z nich už nezlupuje koža, sú oveľa jemnejšie a samozrejme aj krajšie, takže sa nemám na čo sťažovať.

Menovky: , ,