Telový šampón

K základným a predsa veľmi potrebným produktom, ktoré človek používa patrí aj telový šampón. Ja som siahla po telovom šampóne s minerálmi. 


Objem: 500 ml


Tento telový šampón má veľmi peknú a prírodnú vôňu. Jeho vôňa je naozaj jemná a oslovila ma. 

Aplikácia je naozaj veľmi jednoduchá. K tomuto produktu som dostala aj pumpičku, takže sa dá veľmi dobre aplikovať. Avšak v prípade, že by som si ho chcela zobrať na dovolenku, alebo niekomu darovať, dostala som k nemu aj vrchnák, vďaka ktorému sa mi nevyleje. Ja osobne som ho však neustále mala len doma a teda som vrchnák vôbec nepotrebovala. Obal, v ktorom je telový šampón má veľmi zaujímavý štvorcový tvar, ktorý je odolný voči stláčaniu, čo je taktiež pri prenášaní veľmi prospešné.

Nakoľko je to telový šampón, používala som ho na telo, no skúsila som ho potom aj na ruky.

Na telo som ho používala namiesto sprchovacieho gélu. Má veľmi jemnú a peknú vôňu, super konzistenciu a pokožku nevysušuje. Veľmi sa mi páči, že je vhodný tak pre deti ako aj dospelých a aj pre ľudí, ktorý majú citlivú pokožku. Napriek tomu, že netrpím citlivou pokožkou, ten pocit, že je k pokožke veľmi jemný ma teší a uspokojuje. Po umytí tela vôňa ešte chvíľku voňala, no nie nejak dlho.

Tento šampón som však použila aj na ruky, namiesto mydla. Čo sa týka takéhoto využitia, nemôžem sa sťažovať. Ruky po ňom boli hebké, hydratované a dokázal zmiť špinu (napr. hlinu). V takomto prípade by som však ocenila možno troška výraznejšiu vôňu. V každom prípade ruky umyl, čo je pri mydle najdôležitejšie.

V každom prípade sa nemám na čo sťažovať. Je ideálny tak pre mužov ako aj deti či ženy a nikto z mojej rodiny sa naň nesťažoval ( takže hneď 4 spokojní ľudia). 



Menovky: , ,