Úžasne šetrný odličovač

Mojim novým a veľmi zaujímavým úlovkom bol aj vodeodolný odličovač oči značky Mary Kay. Túto značku mám veľmi rada a preto som sa naozaj veľmi tešila, že odličovač budem mať práve od nej.

Tento odličovač má objem 110ml, čo je veľmi dobré aj pri cestovaní. Priesvitný obal je úžasný najmä kvôli tomu, že vidím koľko som doposiaľ z odličovača minula, poprípade či si mám kúpiť nový odličovač.

Jedná sa o dvojfázový odličovač, ktorý nevysušuje pleť. Pri nanášaní sa zdá, že je odličovač trošičku mastný, ale je to iba preto, aby dokázal odlíčiť aj vodeodolný make-up.

Za veľkú výhodu považujem aj to, že vôbec nedráždi oči a nezanecháva ani mastné škvrny. Nič nie je horšie, ako keď si kúpim odličovač a štípu ma po ňom oči. Taktiež nemám rada pocit mastnoty po odlíčení, tento mastný pocit ma nenormálne rozčuľuje. Našťastie tento odličovač nezanecháva mastný filter, čo je pre mňa naozaj veľké plus. K očiam je naozaj šetrný. Navyše má veľmi jemnú a peknú vôňu.

Samotné odličovanie je naozaj veľmi šetrné, nakoľko stačí malé množstvo a dokonale ma odlíči. Pri niektorých odličovačoch som sa musela odličovať niekoľkokrát a keď som sa ráno zobudila, stále to nebolo dobré a musela som sa ešte aj ráno odlíčiť. Pri tomto odličovači mi stačí malé množstvo na to, aby som si oči dokonale odlíčila.

Odličovač ma dokonale zvládol odlíčiť aj vtedy, keď som použila vodeodolnú špirálu. Bez problémov však odlíčil aj očné tiene, ceruzku, linku či obyčajnú riasenku. A to všetko s pomocou 1-2 tampónov. A to všetko bez toho, aby som si musela nejak výraznie trieť oko.

Menovky: , ,