Valentínske líčenie

Napriek tomu, že som nezadaná, neznamená to, že nemôžem v tento deň vyzerať dobre a mala by som byť smutná. A prečo by som mala byť doma? To určite nie. Práve preto som sa rozhodla, že s kamarátkami (ktoré sú tiež nezadané) si urobím krásny deň v podobe zbehnutia do pizzerky a užijeme si deň tak, ako sa patrí. K tomu však patrí aj maľovanie. Ako sa hovorí, nikdy nevieš, kto sa do teba zamiluje. A keďže by malo ísť o romantické valentínske líčenie, na túto príležitosť som si kúpila dva nové produkty: striebornú ceruzku na oči od Rimmel a lesk na pery. 

Pleť
Ja osobne nemám veľmi v láske make-up, ak už musím, skôr použijem tónovací krém, ktorý zakryje drobné nedostatky no zároveň je vidieť prirodzenú krásu. Pleť dôkladne rozžiari a krása je ešte viac zdôraznená. Tónovací krém si najčastejšie nanášam za pomoci väčšieho štetca.

Oči 
Na oči som použila vodeodolnú riasenku, nakoľko aj samotná ceruzka na oči je vodeodolná. Následne som použila moju novú vodeodolnú ceruzku v stirebornej farbe, ktorá je naozaj úžasná. Veľmi ľahko sa s ňou pracuje, má krásnu farbu a neodolateľný vzhľad. Samotná ceruzka má veľmi dobrú výdrž a mimo toho, že je striebornej farby, obsahuje drobné strieborné trblietky, čo vyzerá doslova famózne. Po jej samotnom použití som sa rozhodla, že už na oči nebudem nič používať, keďže chcem vyzerať nežne, romanticky a prirodzene a pery budú dosť výrazné.

Pery
Na pery som si najskôr naniesla balzam na pery, aby mi ich zvláčnil a trocha vyhladil. Následne som použila dvojfázový lesk na pery v odtieni 500. 

Tento rúž + lesk ma veľmi príjemne prekvapil, nakoľko sa veľmi ľahko aplikuje. Myslela som si, že to bude problém najmä preto, že obe strany boli tekuté. Môj strach sa však nepotvrdil, nakoľko vyzerá naozaj úžasne. Aj keď treba chvíľku medzi aplikáciou počkať, no výsledok je naozaj božský. Veľmi sa mi tento lesk páči tak farbou ako aj samotnou výdržou. 

Samozrejmosťou však je, že sa dajú tieto dve strany použiť aj zvlášť. Podľa mňa však vyzerá oveľa zaujímavejšie keď sa použijú obe strany. Rúž v priebehu chvíľky zaschne a po nanesení lesku vyzerá naozaj famózne.


A takto vyzerá moje jemné líčenie



Menovky: ,