Valentínske prekvapenie

DM-ka ma potešila veľmi pekným, Valentínskym prekvapením. Na ich stránke prebiehala súťaž o Valentínsky DM box a ja som bola jedna z 15 šťastlivcov, ktorý tento boxík vyhrali. Ako bonus, 10 z výhercov dostali 100€ poukážku na pobyt. To, v ktorom balíčku sa však poukaz nachádza nebolo nikomu známe. Výherca tohto poukazu teda nemal radosť iba zo samotného Valentínskeho balíčka, ale aj 100€ poukážky. 

Ako prvé som si všimla nádhernú Valentínsku krabicu, v ktorej mi váhra prišla. Milujem tieto ozdobné krabice, pretože nie len že potešia človeka, ale aj sú ideálne na balenie darčekov a podobne. Preto som bola naozaj nadšená, keď som si všimla, že využijem aj samotnú krabicu. 

Čo v sebe ukrýval môj Valentínsky balíček?

Dermacol sprchový gél s vôňou rebarbory a jahôd
Jahody naozaj milujem a táto kombinácia je naozaj úžasná. Okamžite som si ho zaradila do kúpeľky a keď som sa s ním prvýkrát sprchovala, bola som nadšená. Vôňa na tele zostáva aj po tom, čo som si gél opláchla. Navyše celá kúpeľka od neho rozvoniavala, takže som naozaj unesená.

Pantene balzam na farbené vlasy
Napriek tomu, že nemám farbené vlasy, moja mamina má farbené vlasy a teda ju šampón naozaj potešil. Šampón má veľmi dobrú konzistenciu a určite ho bude používať. 

Zubná pasta White Look
Túto zubnú pastu som si už v minulosti zakúpila a bola som veľmi spokojná. Nakoľko je však cena vyššia, nejak som sa k nej doposiaľ nevrátila. Teraz, keď som ju našla v balíčku som sa naozaj potešila, nakoľko má úžasnú vôňu a ostáva mi po nej svieži dych. Bieliaci efekt je samozrejme tiež super. Som nadšená, ako dobre sa trafili.

Srdiečkové servítky
Servítky patria k neoddeliteľnej súčasti nášho života, a to najmä v prípade, že si chceme spríjemniť jedenie. Ja osobne som ich hneď využila a použila som ich pri našom spoločnom obede, ktorému dodal príjemnú atmosféru.

Srdiečkové sviečky
Tieto sviečky ma naozaj dostali. Sú naozaj úžasné a veľmi sa budú hodiť na tortu k narodeninám. Nakoľko mám ešte aj srdcovú formu, tieto dvojfarebné sviečky budú ako ideálne. Naozaj ma s nimi potešili.

Balea soľ do kúpeľa
Nakoľko nemáme vaňu, rozhodla som sa, že túto soľ dám mojej kamarátke, ktorá z nej mala obrovskú radosť. Po použití hovorila, že bola naozaj veľmi príjemná k pokožke a jej samotné zrniečka boli červené. Ideálna na romantický večer.

Osviežovač vzduhu
Tento osviežovač má nádhernú vôňu a v izbe vytvorí veľmi príjemnú atmosféru. Práve preto sme ho dali na chodbu, aby hneď pri vstupe do bytu bola cítiť táto úžasná vôňa. Navyše neutralizuje nepríjemné pachy a keďže máme v byte psa, tento osviežovač bol v boxíku naozaj na nezaplatenie. 

S.he lak na nechty
Lak má nádhernú krikľavo červenú farbu, takže je u mňa naozaj nezastupiteľný. Červené laky doslova milujem a na mojich nechtoch sa vyskytujú najčastejšie. Asi pred mesiacom sa mi podobný lak nešťastnou náhodou rozbil a tak som opäť pozerala po červených lakoch. Nakoľko som však nemala popri škole čas chodiť po obchodoch, došiel ku mne sám. Som nadšená.

S.he rúž na pery
K spomínanému laku na nechty pridali do balíčka aj rúž na pery, ktorý má veľmi podobný odtieň červenej. Doposiaľ som používala iba červené lesky na pery, nakoľko sa mi rúže zdali byť príliš výrazné. Tento je ale akurát a na perách vyzerá božsky. Určite ho budem veľmi častou využívať.

Catrice špirála
Ako už samotný názov hovorí, riasenka vám vyčaruje pohľad ako bábike. Veľmi dobre sa rozotiera, nanáša naozaj veľa farby a to už pri prvom natretí. Výsledkom je extra objem, dĺžka i hustota. 

100€ poukaz
Áno. Stala som sa šťastnou výherkyňou jedného z 10 poukazov. Som naozaj nadšená. Mojom najväčšou dilemou (ale samozrejme veľmi príjemnou) je iba to, či si spravíme výlet do Maďarska alebo na Slovensko. Ako sa však poznám, určite to bude Maďarsko ♥


Menovky: ,