Február challenge - výsledok

Ako ste si mohli všimnúť, na mesiac február som si prichystala trocha netradičný challenge. Tento challenge pozostával z jedného kroku, pravidelné užívanie prírodného doplnku stravy na kontrolu hmotnosti a podporu trávenia – Delifiber

Ako sa mi páčil tento challenge?
Nakoľko je tento doplnok stravy prírodný, challenge sa mi veľmi páčil. Milujem prírodné produkty pri ktorých viem, že neublížia môjmu telu ani keď by som ich pravidelne neužívala alebo by som ich vysadila. S challenge-om som nadmieru spokojná a keby som mala možnosť opäť ho vyskúšať, určite po ňom znova siahnem.

Zhrešila som?
Nakoľko podmienkov v tomto challege bolo brať tento doplnok stravy denno-denne, zopárkrát som zhrešila. Najmä v prípade, že som prášok nemala v čom rozmiešať.

Hodnotenie
Prírodný prášok pre kontrolu hmotnosti a podporu trávenia – Delifiber chutí naozaj veľmi dobre. Nakoľko neobsahuje žiadne konzervanty, sladidlá a ani nič podobné, prášok chutí naozaj veľmi zaujímavo. Najviac v ňom je ale cítiť kakao, ktoré mám naozaj veľmi rada. Keďže prášok obsahuje samotnú stéviu, ktorá sa považuje za náhradu cukra, prášok bol veľmi príjemný. Napriek tomu, že tento prípravok nechutil ako granko či iné kakaové granuláty, chutil ako kakaový prášok rozmiešaný s cukrom. Skrátka bol veľmi chutný.
Prípravok je potrebné rozmiešať mlieku, čo bol u mňa trocha problém, nakoľko sa u nás mlieku kupuje naozaj len vo výnimočných prípadoch, alebo používame špeciálne mlieko na napenenie do kávy. Prášok som skúšala nasypať aj do vody, avšak vôbec sa nerozpustil a čo viac, chutilo to naozaj odporne. Napokon som prišla na jeden veľmi zaujímavý kompromis, vďaka ktorému som si častokrát uľahčila prácu, nasypala som si ho do napeneného mlieka v káve. Dajme tomu ako posyp kávy. Keďže však kávu nepijem nejak často, musela som hľadať inú alternatívu. Pri chladnom stave mlieka sa prášok nie veľmi rozpustil a keďže mlieko nemám rada, ani som s chuťou nebola nadšená. Napokon som siahla po riešení v podobe teplého mlieka s práškom. V takejto podobe malo mlieko veľmi podobnú chuť, ako samotné teplé kakao.

Výsledok
Čo sa týka samotnej hmotnosti, tá mi až v takom veľkom pomere nekolíše. Momentálne stojím na jednom čísle, ktoré sa pohybuje maximálne o kilogram hore alebo dole, čo môže byť spôsobené aj dobou, kedy sa vážim. V každom prípade doplnok stravy splnil svoj účel.

Ďakujem za každý hlas v súťaži Bloger roka 2015: http://www.blogerroka.sk/2015/co-dobre-musim-mat/




Menovky: , ,