Marcové akcie I

V mesiaci marec sa opäť stretneme s krásnymi zľavami a akciami, ktoré si pre nás pripravila stránka notino.sk

K jedným z akcií, ktoré boli na stránke aktívne aj v mesiaci február je ak akcia, ktorá sa týka zubných kefiek Oral –B
...
Názov akcie: 100 dní garancie vrátenia peňazí
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 04.09.2015 do 30.06.2016
Niečo o akcií: Ak zakúpite vybrané výrobky značky Oral-B v období od 1. 7. 2015 do 30. 6. 2016, máte možnosť ich do 100 dní od dátumu zakúpenia vrátiť so zárukou vrátenia peňazí. Na akú adresu produkty vracať, na aké výrobky sa akcia vzťahuje a ďalšie potrebné informácie k tejto akcii nájdete na stránke
Osobné hodnotenie: Oral-B som ešte nikdy nepoužívala, avšak vždy ma lákalo používať takéto elektrické zubné kefky. Počula som na ne iba samé chvály a tak verím, že je to oveľa účinnejšie umývanie zubov (hlavne vďaka otáčkam) ako obyčajné umývanie zubov. Navyše je to oveľa príjemnejšie a rýchlejšie ako obyčajné a zdĺhavé umývanie zubov, takže v tom rozhodne vidím výhody. Čo ma však od toho odrádza je samozrejme trocha vyššia cena, ktorú si zo študentského vreckového rozhodne nemôžem dovoliť.

Ďalšia akcia sa bude zaoberať najmä značko Cannaderm
...
Názov akcie: Mimoriadna zľava 10% na značku Cannaderm!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 15.02.2016 do 29.02.2016
Niečo o akcií: Pripravili sme pre vás mimoriadnu zľavu 10 % na sortiment značky Cannaderm. Špeciálna akcia platí pre tieto kolekcie: Capillus a na skvelé konopné mastičky Cannaderm Mentholka a Cannaderm Thermolka.

Osobné hodnotenie: Od tejto značky som kedysi používala nejaký krém a celkom sa mi aj osvedčil. Navyše má celkom prijateľnú cenu, čo ma taktiež veľmi teší. Nakoľko som však nemala ani jednu z týchto mastičiek, neviem ich posúdiť. Veľmi ma ale zaujala chladivá Mentholka, nakoľko mám chladivé veci naozaj veľmi rada ( navyše horúce veci mi nerobia dobre – asi som alergická na feferónky alebo nejakú štipľavú látku). 

Menovky: ,