Marcové akcie III

A opäť si pre nás parfums.sk pripravilo zopár atraktívnych akcií. Aj keď to nie je nič mimoriadne, nakoľko majú úžasné akcie po celý rok, naozaj veľmi ma zaujali.

Táto akcia sa bude týkať krásne voňavého domu.
...
Názov akcie: Perleťový náramok zadarmo!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 08.02.2016 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Skvelý darček ZADARMO k nákupu každej vonné sviečky Glade. Štýlový náramok padne každému. Stačí kúpiť sviečku Glade a náramok je váš.
Osobné hodnotenie: Sviečky používame takmer každý večer, nakoľko má moja mamina veľmi rada zátišie so sviečkou. Jednoducho miluje keď je upratané a na stole svieti sviečka. Je to naozaj veľmi pekné a veľmi upokojujúce. Doposiaľ sme však žiadny darček k nákupu sviečok nedostali. Aj keď neviem, prečo sa k sviečke dáva práve perlový náramok, určite to veľmi poteší. A ak človek nenosí náramok, môže ho aspoň niekomu darovať a potešiť ním svojho blízkeho.

A teraz sa opäť vrátime k dekoratívnej kozmetike.
...
Názov akcie: Chceli by ste dostať rúž ZADARMO?
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 11.02.2016 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Senzačný darček! K nákupu kozmetiky Artdeco nad 22 EUR od nás dostanete skvelý hydratačný rúž Artdeco Perfect Colour ZADARMO! Tak neváhajte a vyberte si na stránke notino.sk

Osobné hodnotenie: Značku ARTDECO som mala iba raz, no veľmi ma oslovila. Konkrétne som z nej mala nejakú vzorku rúžu (takže sa ani nedá povedať, že by som od nich mala nejakú kozmetiku v pravom zmysle). Vzorka ma ale veľmi zaujala a rúž sa mi naozaj zapáčil. Preto by som po tomto rúže okamžite skočila, nakoľko som si ho veľmi obľúbila. Nechcem hatiť iné značky, no určite bola tá malá vzorka (ktorú som už neviem k čomu dostala) oveľa lepšia ako nejaké rúže za 2€. Povedala by som, že je to naozaj kvalitná značka, no za cenu si človek musí aj zaplatiť.  

Budem veľmi rada, ak za mňa zahlasujete v súťaži Bloger roka 2015: http://www.blogerroka.sk/2015/co-dobre-musim-mat/

Menovky: ,