Marcové akcie IV

Akcie, ktoré vám chcem teraz predstaviť sa postarajú o váš krásny úsmev a samozrejme aj zdravé zuby.

Prvá akcia sa bude týkať zubných pást a konkrétne značky BlanX
...
Názov akcie: Darček pre krásny úsmev!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 18.02.2016 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Vyskúšajte mimoriadne účinnú dentálnu starostlivosť BlanX. K nákupu produktov tejto značky nad 10 EUR od nás teraz dostanete cestovné balenie zubnej pasty ZADARMO!
Osobné hodnotenie: Túto značku naozaj nepoznám a ešte som sa s ňou ani nestretla. Neviem, prečo som si ju vôbec nevšimla, no v každom prípade čo sa týka zubných pást, veľmi rada experimentujem, pretože mi zatiaľ ešte ani jedna nesadla natoľko, aby som pri nej vydržala alebo aby som aspoň neskúsila troška experimentovať. Preto ma táto akcia aj celkom zaujala, avšak nie som si istá, či ju aj využijem. V prípade, že by som ale v mesiaci marec zo stránky objednávala, určite po nej siahnem a vyskúšam, či mi naozaj vyčaruje krásny úsmev, ktorý očarí nejakého chalana. (Dobre, to už rozmýšľam naozaj do budúcnosti :D )

Ďalšia akcia sa bude taktiež týkať zubov, tentokrát ale zubných kefiek.
...
Názov akcie: Potrebujete nové náhradné hlavice Oral B?
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 22.02.2016 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Teraz už ich nemusíte kupovať - my vám ich pošleme ZADARMO! Stačí si len zakúpiť akékoľvek produkty značky Oral B v hodnote nad 23 EUR.
Osobné hodnotenie: Nakoľko značku Oral B nepoužívam a nemám ani elektrické zubné kefky od Oral B, táto akcia je pre mňa naozaj neatraktívna. V prípade, že by som si ale chcela kúpiť niečo od tejto značky alebo by som hlavice potrebovala, určite by mi táto akcia padla vhod.

A čo vy? Používate elektrické zubné kefky alebo obyčajné zubné kefky? Rozmýšľali ste už niekedy nad kúpou elektrických zubných kefiek a čo si o nich myslíte?


Budem veľmi rada, ak váš hlas dostane práve môj blog: http://www.blogerroka.sk/2015/co-dobre-musim-mat/

Menovky: ,