Marcové akcie VI

Znova vám prinášam niektoré z akcií, ktoré si pre nás notino.sk prinieslo na mesiac máj. Tentokrát sa zľavy a akcie týkajú veľmi známych a samozrejme obľúbených značiek, ktoré určite poznáte. Je to Avene a Vichy.

Ako prvú akciu vám predstavím akciu na Vichy kozmetiku, ktorá je naozaj veľmi populárna.
...
Názov akcie: Ako sa v dospelosti zbaviť akné?
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 25.02.2016 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Kolekcia Vichy Normaderm je expertom na premenu pleti dospelých so sklonom k akné. Pupienky, začervenanie, póry aj lesk sa strácajú už po niekoľkých použitiach. K nákupu dvoch produktov z kolekcie Normaderm teraz dostanete extra krycí make-up pre aknóznu pleť Norma Teint 10 ml ZADARMO.
Osobné hodnotenie: Táto značka je naozaj veľmi známa a kvalitná. Ja osobne som s nej nemala ešte asi nič alebo to bolo naozaj dávno a nepamätám si na to. V každom prípade som na ňu počula iba samé chváli, takže sa táto akcia určite niekomu osvedčí a poteší ho. Nakoľko som ja z tejto kozmetiky ale zatiaľ nič nemala, určite by som po tejto akcií nesiahla.

Aj druhá akcia sa týka veľmi známej značky, tentokrát to je ale kozmetika Avène
...
Názov akcie: Sprchový gél Avène 100 ml ZADARMO
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 25.02.2016 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Vyskúšajte mimoriadne jemnú kozmetiku pre citlivú pleť, obohatenú o termálnu vodu z Avène. Teraz máme pre vás skvelý darček - k nákupu kozmetiky Avène nad 23 EUR od nás dostanete sprchový gél Avène Body Care Gentle 100 ml ako dar
Osobné hodnotenie: Značku Avene som u mala a celkom mi aj sadla. Osobne som však tento sprchovací gél však nemala. Ja som mala osviežujúcu vodu, ktorá bola na leto ako stvorená. Moja sestra zas túto značku doslova miluje a teda sa mi zdá byť táto akcia naozaj využiteľná, najmä v našej rodine.

Budem veľmi rada, ak za mňa zahlasujete v súťaži Bloger roka 2015: http://www.blogerroka.sk/2015/co-dobre-musim-mat/


Menovky: ,