Marcový challenge - vlasy

 Môj ďalší challenge sa bude týkať vlasov a vlasovej kozmetiky
Hairdresser, Shampoo, Hairstyle, Foam
Ako vyberám challange a prečo som začala s challange-ovaním?
Niektoré metódy, ktoré som našla na internete ma naozaj zaujali a vyskúšala by som ich či už z challange-om alebo bez neho. Nakoľko sa mne nejaké metódy zdajú byť atraktívne, myslím si, že aj vás zaujmú a aby ste ich nemuseli skúšať na sebe – ak je to nejaká blbosť ktorá ani nepomôže, rozhodla som sa svoje poznatky pridávať do môjho blogu, aby ste sa mohli rozhodnúť, či túto metódu vyskúšate alebo nie.

Môj marcový challenge
V tomto mesiaci som sa rozhodla siahnuť po challange, ktorý sa bude týkať ženských vlasov.
Asi každá žena má s nimi nejaký problém, či už ide o ich objem, hebkosť  alebo nepoddajnosť. Výsledkom tohto challange-u by mali byť krásne, husté a lesklé nemastiace sa vlasy z ktorých vyžaruje energia a život.

Ako to dosiahnuť?
Používate šampón i kondicionér? Poprípade šampón i balzam? Skúšali ste si už šampón či kondicionér najprv rozriediť v poháriku a až potom naniesť na vlasy?

Takýto postp by mal pozitívne pôsobiť najmä na vlasy vďaka tomu, že sa takýto rozriedený kondicionér či šampón dokáže dostať oveľa lepšie ku korienkom, a teda aj samotné účinky by mali byť super J A teda už nebudete používať iba šampóny, ale aj samotné účinky šampónov by mali byť oveľa lepšie a namä viditeľnejšie.

Prečo práve takto?
Ako som už spomínala, túto metódu som našla na internete. Naše bežné používanie je že vraj nesprávne z toho dôvodu, že sa šampón či kondicionér nedostane až ku korienkom. Práve toto by malo mať za následok časté mastenie sa vlasov. Ale aj krepovitosť a pod.
 Woman, Hair Drying, Girl, Female, Person, Attractive

Použitie v mojom podaní
Ja osobne som na tento challange použila šampón, konkrétne NIVEA šampón pre lámavé a namáhané vlasy.


Ako sa vám páči tento challenge? Vyskúšali by ste ho aj vy? Ak máte nejaké tipy na aprílový challenge, kľudne píšte

Menovky: ,