Masážna kocka

Milujem masáž a masážna kocka môže takúto masáž ešte obohatiť. Ja osobne som veľeľmi ma zaujala aj mi dlho nad tým váhala, no napokon som sa pre jednu masážnu kocku rozhodla. Bolo to najmä preto, že jej vôňa patrí medzi moje obľúbené, vanilka, ktorú som našla na stránke krasnakazdyden.cz, avšak veľmi ma zaujala aj kocka pofoukám ti bebíčko.

Aplikácia
Masážnu kocku je možné použiť miesto telového mlieka alebo na masáže. Masážna kocka sa začne rozpúšťať pri styku s pokožkou. Stačí si ju rozohriať v rukách alebo s ňou prejsť niekoľkokrát po tele. 

Osobná skúsenosť
Táto kocka má neodolateľnú vôňu, ktorú som si okamžite zamilovala. Milujem vanilkovú vôňu, ktorá mi pripomína vôňu vanilkovej zmrzliny alebo vôňu vanilkového čaju. Vôňa je jednoducho neuveriteľná a neviem si ju vynachváliť. Vôňa je veľmi jemná a vôbec ma nedráždi. Skôr je príjemná, relaxačná.


Kocka sa veľmi rýchlo roztápa a zanecháva na pokožke príjemný jemný mastný efekt. Pokožka je po nej prevoňaná nie len chvíľku, ale až niekoľko hodín. Preto ju občas používam aj na rána, kedy sa cítim vyčerpane alebo mám svalovicu z ťažkého tréningu. Veľmi dobre ma vzpruží a prebudí do nového, krásneho dňa. 

Ja osobne túto kocku používam najmä namiesto telového mlieka, avšak občas siahnem aj po masáži. 

Čo sa týka použitia miesto telového mlieka, telo mi nádherne rozvonia a o chvíľku je moje telo jemne mastné, čo je naozaj príjemné. Určite je táto kocka veľmi príjemná najmä v letnom období, kedy je mastný povlak na pokožke veľmi príjemný. A samozrejme oveľa lepší ako suchá pokožka. Preto si určite jednu kocku zakúpim aj v lete. Možno to bude práve spomínané pofoukám ti bebíčko. 

Kocka je úžasná na masírovanie. Ja osobne si s ňou veľmi rada masírujem moje rozboľavené nohy, no nepohrdla by som ani masáž chrbta (na to ale nemám spoločníka). V každom prípade je to veľmi príjemné a moje telo sa úžasne uvoľní a každý sval si odpočinie. Na masáž zvyknem kocku používať najmä po tréningu, kedy sú moje svaly a najmä nohy vyčerpané a takýto oddych im veľmi dobre padne. 


Budem veľmi rada, ak za mňa zahlasujete v súťaži Bloger roka 2015: http://www.blogerroka.sk/2015/co-dobre-musim-mat/

Menovky: , ,