Mini sada pre nádherné nechty P-Shine

Táto sada je ideálna na cesty, nakoľko sa vďaka jej malým rozmerom zmestí pokojne aj do vrecka. Už nikdy sa nemusíte báť, že by vaše nechty neboli dokonalé a krásne.

Manikúrna sada P-Shine je určená na prírodné nechty, ktorým dodá úžasná a neodolateľný vzhľad behom niekoľkých minút. Dokáže nechty spevniť, zlepšiť ich pružnosť, znížiť lámavosť a navyše budú mať vysoký lesk.

Sada obsahuje:
1x pasta
1x leštič na pastu
2x pilník  na nechty

Osobné hodnotenie
Tento mini setík ma naozaj oslovil. Milujem takéto malé praktické balenia, ktoré si pohodlne môžem vložiť do cestovnej tašky a vďaka puzdru sa nemusím báť, že sa mi pilník zlomí či poškodí. Samozrejmosťou však je aj to, že je aj ostatný obsah v tejto sade (pasta a leštič na pastu) chránený a ani oň sa nemusím báť. Tento setík sa mi navyše zmestí aj do väčšej peňaženky či vrecka, takže si ho bez problémov môžem zobrať napr. aj do školy či práce. 

Aplikácia je taktiež veľmi jednoduchá, aj keď možno troška zdĺhavá, nakoľko trvá 30-45 minút. Výsledok však stojí za to :) Podmienkou však je, že nechty musia byť regenerované a zdravé. 
Pred použitím


Najskôr som si očistila nechty od rôznych nečistôt a následne som si zelenou stranou pilníka upravila ich samotný tvar. Následne som na zelenú časť aplikovala polosuchú pastu na leštene. Je potrebné túto pastu zaleštiť jedným smerom. Samotné leštenie je ale zdĺhavejšie a pre dokonalý efekt treba leštiť a leštiť :) Nechty potom vyzerajú naozaj perfektne a to aj bez rôznych lakov. Po vyleštení sú nechty krajšie a belšie. Sada je ideálna najmä ak má človek už od narodenia drsný a nepravidelný povrch nechtov. 

Toto leštenie je potrebné používať každé 3-4 týždne.
Po použití
Ako si môžete podľa fotky všimnúť, po použití tejto sady sú moje nechty naozaj krásne. Ako som už spomínala, aj keď je aplikácia pomerne dlhá, výsledok rozhodne stojí za to. Som nadšená

Vopred veľmi pekne ďakujem za vaše hlasy, ktoré ste mi dali alebo sa mi chystáte dať. Veľmi si to vážim a úprimne vám za to ďakujem: http://www.blogerroka.sk/2015/co-dobre-musim-mat/

Menovky: ,