Shopoholizmus je moja slabina

U nás doma sa veľmi často používajú aj tuhé mydlá. Preto som sa rozhodla nakúpiť aj niekoľko z nich. Všetky z mydiel som vyberala tak, aby boli vhodné aj pre deti.



Mydlo s výťažkom z mlieka Johnson´s Baby
Toto mydlo ma zaujalo najmä kvôli jeho tyrkysovej farbe a tým, že obsahuje výťažky z mlieka. Mydlo je antialergické a veľmi dobre sa s ním umýva. Taktiež malo naozaj super cenu.

Mydlo pre dobrý spánok Johnson´s Baby
Toto mydlo máme v sprchovom kúte, nakoľko po sprche obvykle ideme spať. Napriek tomu, že spánok na nás neúčinkuje (asi to funguje len na deti), veľmi sa mi páči jeho vôňa a tiež to, že je antialergické. Veľmi som si ho obľúbila aj preto, že sa s ním veľmi dobre umýva, nehrudkuje sa a na tele vytvára veľmi jemný, hebký filter. Kvalitatívne by som ho ohodnotila rovnako ako aj predchádzajúce mydlo, rozdielna je asi iba vôňa a zloženie.

Johnson´s Baby nebola však jediná značka, z ktorej som si vybrala produkty.

Mydlo pre deti Bupi Bupi
Priznám sa, že doteraz som nezistila aký je rozdiel medzi modrým a žltým mydlom Bupi Bupi. Preto som sa rozhodla pozrieť si to na internete, kde som zistila, že mydlo modrej farby je mydlo s lanolínom a to druhé, žlté mydlo, je mydlo s olivovým olejom. Pri dôkladnejšom študovaní týchto dvoch mydiel som zistila, že majú aj trocha inú vôňu. Vôňa tohto mydla nie je však výrazná a preto ju nie je takmer cítiť. Obe mydlá sú antialergické, takže sú vhodné tak pre malé dieťa, ako aj dospelého človeka. Mydlá perfektne hydratujú a zjemňujú pokožku rúk, ale aj tela. Obe mydlá sú dermatologicky testované, obsahujú parfum bez alergénov a sú antialergické. Veľmi ma oslovila aj ich cena, pretože som ich kúpila iba za 0,49€.


A čo vy? Používate tuhé mydlá? Aké máte s nimi skúsenosti?

Menovky: , ,