Prejav môjho shopoholizmu

A opäť tu máme môj nákup na parfums.sk. Ako ste si všimli, produktov ktoré som si kúpila bolo naozaj veľa a teraz tu budeme mať dokonca aj jeden neobvyklý.

Regeneračnýšampón s omega-6 komplexom a makadamia olejom Kallos
Tento regeneračný šampón má naozaj vynikajúcu cenu. Stojí 2,10€ a to za 1000ml. Čo je teda 0,21€ za 100ml. Lacnejší šampón som ešte nevidela. Nakoľko Kallos značku mám celkom rada, a omegu zvyknem používať, no na druhej strane tá cena je až podozrivo dobrá, nevedela som sa rozhodnúť, či po ňom naozaj siahnem alebo nie. Napokon som sa ale rozhodla pre, nakoľko vyhodiť 2,10€ mi až tak nevadí a jeho hodnotenie je cca 4,5 hviezdičky. Ako som už spomínala, za veľké plus považujem kvalitné a veľké balenie za vynikajúcu cenu. Chýba mi však pumpička na lepšiu a ľahšiu aplikáciu. Na vlasy je pomerne dobrý, aj keď to nie je najlepší šampón, ktorý som videla. Vlasy vyživuje, regeneruje no sú po ňom trocha krepovité, čo mi vadí. Vynahrádza to však veľmi prijateľná cena.

Doplnok stravy pre podporu trávenia a kontrolu hmotnostiEnergy Fruits Supplement

Tým netradičným produktom, ktorý som si zakúpila na tejto stránke bol práve doplnok stravy. Tento doplnok stravy obsahuje ľanové semienka, ktoré prispievajú k normálnemu tráveniu a kontrole hmotnosti. Kakao, ktoré je označované za silný antioxidant. Karob, taktiež antioxidant, ktorý je taktiež veľmi dobrým zdrojom minerálov a vitamínov. A napokon stéviu, ktorá nahrádza cukor v 100% prírodnej podobe. Tento doplnok stravy sa pridáva do nápojov ako sú mlieka, koktejli, jogurty a pod. A to v množstve čajovej lyžičky (5-10g). Teda toto balenie vydrží na 25-50 dní. Tento doplnok stravy je ideálnym zdrojom vlákniny, polyfenolov, minerálov, železa, vápnika, draslíka a fosforu. Navyše neobsahuje žiadne konzervanty, cukor, umelé látky a ani lepok a všetky suroviny sú BIO. Tento prášok chutí veľmi podobne ako obyčajné a pravé kakao, ktoré je možné kúpiť aj v obchodoch. Troška problematicky sa rozmiešava v nápoji ale veľmi dobre chutí a zároveň je vhodný pre pravidelné použitie. Veľmi som si ho obľúbila a aj keď sa z neho nechudne, váhu mi dokázal udržať aj počas vianočných sviatkov. 

Menovky: , ,