Moja malá slabosť - nakupovanie

A konečne sme už pomaly na konci. V tomto nákupnom článku by som vám rada predstavila odličovacie tampóny a vyživujúci šampón na vlasy.

Odličovacietampóny Cleanic Soft & Comfort
Odličovacie tampóny používam takmer denne. Používam ich pri nanášaní rôznych vodičiek ako napríklad pri nanášaní tonizačnej vodičky, ale aj pri samotnom odličovaní či obyčajnom čistení pleti. S týmito tampónmi sa mi veľmi dobre odličujú aj nechty. Tampóny sa nerozpadávajú, sú pomerne hrubé a sú naozaj veľmi mäkkučké. Veľmi sa mi pri tomto balení páči jeho prijateľná cena (1,05 eura za 133kusov). Aj keď 133kusov je dosť zvláštne číslo, je to spôsobené tým, že v ňom je k 100 kusom pridaných ešte 33%, teda 133 kusov. Jedno takéto balenie, pri pravidelnom odličovaní a pod. mi vydrží asi 2-4 mesiace, podľa toho či tampóny používam iba na večer, alebo ráno – večer a taktiež na to vplývajú aj iné faktory, ako napríklad odlakovávanie nechtov a počet použitých tampónov pri odličovaní, odlakovaní,...

Vyživujúci šampón pre všetky typy vlasov Macadamia Oil Extract Exclusive
Tento šampón používa moja najlepšia kamarátka, ktorá je aj vyštudovaná kaderníčka. Nakoľko mi ho dlho ospevovala a cena je pomerne prijateľná, rozhodla som sa po ňom siahnuť a vyskúšať ho. Cena tohto šampónu je 2,90 eur za 300 ml, čo je cca 1€ za 100 ml. Cena je relatívne prijateľná a cena iných šampónov je relatívne rovnaká alebo podobná. Obal tohto šampónu je veľmi netradičný a krásny. Veľmi sa mi páči kombinácia farieb (čierna a oranžová) tohto šampóna a zaujímavé tvary, ktoré sú vytvorené z farieb. Vrchnáčik a samotné dávkovanie je veľmi dobre spravené, nakoľko z neho nevyteká veľké množstvo a teda sa s ním veľmi dobre manipuluje. Vlasy krásne oživí, vyzerajú lesklejšie, sú plné života a zdravia, nie sú krepovité a zároveň im dodáva trocha objemu (aj keď ten objem nie je až tak výrazný). Najčastejšie ho používam, keď si chcem následne vyfénovať vlasy alebo ich inak tepelne upraviť, nakoľko vyzerajú potom úžasne.

A taktiež tu máme aj zopár mydiel, ktoré nájdete v mojej predchádzajúcom článku.

Menovky: , ,