Moje milé rozmaznávanie

Aj vy ste taký fanatici do šperkov ako ja? Mojimi novými úlovkami sa opäť stali prevažne náušnice, no nájdu sa tu aj iné kúsky.


Roztomilé sovičky
V tomto trojsete sa skrývali 2 sovičky a jedna strieborná gulička.

Materiál: zliatina
Farba: zlatá

Čo sa týka sovičiek, majú rôznu veľkosť a aj tvar. Menšia sovička je o čosi chudšia a aj tmavšia. Vyzerá skôr ako sovie mláďatko. Väčšia je naopak typickou veľkou sovou, akú poznáme. Sú podľa mňa veľmi pekné a strašne rozkošné. Čo sa týka striebornej guličky, gulička je vhodná na každú príležitosť a človek s ňou naozaj nič nepokazí.



Žiarivý set
Tento set opäť obsahuje 3 páry náušníc. Konkrétne hviezdičku, Eiffelovu vežu a mašličku.

Materiál: zliatina
Farba: strieborná

Tento set som si kúpila najmä kvôli Eiffelovke, ktorá ma nesmierne oslovila. Myslím si, že cena je naozaj viac ako prijateľná a navyše vyzerá naozaj super. Je malá, praktická a na uchu vyzerá naozaj famózne. Čo sa týka mašličky, tie veľmi nenosím avšak moja sestra ich doslova zbožňuje. Preto som mašličku dala jej a mala s nej veľkú radosť. Ako posledná v tomto sete je práve hviezdička, ktorá troška pripomína vločku. Má starodávny retro štýl a mne sa veľmi páči. Náušničky sú malé, praktické a vyzerajú fakt super. 

Mini setík 
Napokon som sa rozhodla ešte pre ďalši set, ktorý taktiež obsahovať 3 páry náušníc.

Materiál: zliatina
Farba: strieborná

Aj v tomto sete sa nachádzala strieborná gulička, ktorá však bola o čosi väčšia ako tá, ktorá sa nachádzala v prvom sete. Nakoľko však takmer rovnaké guličky nepotrebujem, rozhodla som sa že jeden pár dám kamarátke. Kamarátka mala z tohto páru naozaj nesmiernu radosť, pretože miluje náušnice v tvare guličky. Napriek tomu, že Vianoce už skončili, neodolala som ani jemnej a veľmi zuajímavo tvarovanej vločke, ktorú budem neprestajne nosiť cez Vianoce. Samozrejme ju budem striedať ale aj so sobíkmi, ktoré som si taktiež zakúpila na bornprettystore.com. Ako posledný a pre mňa najzaujímavejší tvar boli korunky. Milujem takéto princezničkovské veci a zároveň mi pripomína šachy, ktoré hrám naozaj veľmi rada. 

Mohutný náhrdelník
Napriek tomu, že náhrdelníky nenosím veľmi často, mohutným nikdy neviem odolať. Vyzerajú úžasne v košeliach, ale aj pri obyčajných tričkách ktoré majú veľký výstrih či topoch. A čo je ešte lepšie, dodajú outfutom šmrnc.

Materiál: zliatina
Farba: farebná, čierna, červená, zelená

Ja osobne som siahla po farebnej kombinácií, nakoľko si tento náhrdelník môžem kombinovať prakticky s hocičím. A keďže je môj šatník naozaj farebný a nájde sa tu modrá, červená, čierna, biela ale aj iné farby, rozhodla som sa, že to bude najlepšie. Veľmi ma oslovil ale aj červený náhrdelník, ktorý si možno časom taktiež kúpim. Veľkosť náhrdelníka sa dá nadstaviť, takže som naozaj nadmieru spokojná.

Farebné gumičky
Ako posledným kúskom (ktorý považujem viac-menej za úlet), sa stali mini gumičky. 

Tieto gumičky sú super na robenie rôznych účesov, kedy je potrebné použiť menšie gumičky. Väčšia gumička by nie len že pokazila vzhľad, ale musela by byť niekoľkokrát obmotaná, aby sa neuvoľnila. Tieto gumičky sú fakt super najmä v prípade, že si chcem spraviť zapletaný prameň vlasov alebo mi kamarátka robí rôzne účesy keď ideme von alebo sa nudí (kaderníčka) a potrebuje použiť niečo malé, čo by mi prichytilo vlasy. Taktiež sa s nimi veľmi dobre spájajú malé pramienky vlasov.

Čo sa týka krabičky alebo puzdra v ktorom mi prišli gumičky, je to naozaj funny úlet. Veľmi sa mi to páči. Je to také rozkošné a detské. Nikdy v živote by ma nenapadlo, že siahnem po niečom takom, ako je detská fľaška, no stalo sa.  A čo vy. Páči sa vám toto puzdro?



10% zľava

A aby som nezabudla, Born Pretty Store mi ponúklo 10% zľavu pre mojich fanúšikov. Preto ak vás niečo na tejto stránke oslovilo, určite nezabudnite zadať pri objednávké zľavový kód

NWPT10

Budem veľmi rada, ak váš hlas dostane práve môj blog: http://www.blogerroka.sk/2015/co-dobre-musim-mat/

Menovky: ,