NIVEA prekvapenie

Prednedávnom som od spoločnosti NIVEA dostala pár vzoriek, ktoré som okamžite vyskúšala. Nakoľko mám značku NIVEA rada a na niektoré výrobky (napr. lak na vlasy) nedám dopustiť, bola som naozaj nadšená, že sa mi takáto príležitosť naskytla.



Šampón + kondicionér na vlasy

Šampón má veľmi zaujímavú a jemnú vôňu. Napriek tomu, že dlhodobé používanie nemôžem ohodnotiť, veľmi sa mi páči, že mi po nich zostávajú vlasy krásne a naozaj hebké. Šampón i kondicionér sa veľmi dobre rozotiera, pení a čo sa mi naozaj páči, stačí iba málo, aby sa vlasy dôkladne umyli.

Sprchový krém

Veľmi sa mi páči jeho krémovosť, nakoľko mám oveľa radšej krémové prípravky ako tie gélové. Čo sa týka vône, ako to už pri NIVEA výrobkoch býva, aj tento krém má veľmi jemnú vôňu. Ja osobne by som v tomto prípade však siahla po čosi výraznejšej vôni, ale sto ľudí sto chutí. V každom prípade určite nepatrí medzi prípravky, ktoré by mi vadili. Práve naopak. Som spokojná.

Čistiace pleťové mlieko

Pleťové mlieka mám naozaj veľmi rada a čo sa týka tohto, kvalita je v porovnaní s cenou naozaj super. Mlieko je veľmi šetrné na pleť a vôbec ju po ňom nemám rozdráždenú, napriek tomu že je moja pleť citlivá, najmä v studenom období

Nočný - denný - očný krém

Na tieto výrobky som sa tešila najviac. Pleť mi vôbec nedráždia, no zároveň som pri vzorkách nebadala ani žiadne zmeny, čo je naozaj škoda. Myslím si, že zopár použití však nestačí na výsledok a preto tieto produkty ani nezatracujem. Opäť mi nedráždili pokožku, takže im ani nemám čo vytknúť.

Šampón na vlasy pre mužov a pleťový krém pre mužov

Tieto dva výrobky som samozrejme nevyužila, nakoľko sú určené pre pánov. Určite však budú super :)


Menovky: