Moje prvé blogerské narodeniny

Ani sa to nezdá a už je to 1 rok čo blogujem. Moje začiatky boli ťažké, asi ako každej inej blogerky, ktorá začina od nuly. Dlho som sa nevedela rozhodnúť, o čom vôbec budem písať. Napokon som sa rozhodla nechať si otvorené dvierka do "celého sveta" s názvom Čo je dobré, to musím mať.

Design som menila iba raz. Môj pôvodný vzhľad bol naozaj neotesaný a momentálne som nadmieru spokonná s týmto mojim modrým dizajnom s vlkom. 

Čo sa za tento rok udialo?
* moje prvé jednorazové spolupráce
* nadviazanie dlhodobých spoluprác
* poznávací Weleda deň
* nadviazanie ďalších spoluprác, po ktorých som naozaj túžila
* zmena designu
* našla som si brigádu ako žurnalistka
* spoznala som množstvo super ľudí
* pracovný večer s mojimi kolegami žurnalistami
* dosiahnutie krásneho GFC čísla

A aké sú moje priania do nového blogerského roka?
* neustále sa zlepšovať
* mať aspoň 200 GFC
* udržať si svoju brigádu žurnalistky
* prinášať vám články a recenzie, ktoré vás naozaj zaujmú
* nadviazať ďalšie spolupráce, ktoré ma urobia šťastnými

Zopár slov o blogovaní
To, že spolupracujem s firmami neznamená, že môj blog nebude atraktívny. Napriek tomu, že blog nie je ešte známy, netreba sa vzdávať. Na fotkách naozaj záleží. Samozrejmosťou je, že treba dbať aj na samotnom texte. To, že vás firma odmietne nie je tragédia. Tragédiou by bolo, keby ste sa vzdali. A to najdôležitejšie: bav sa. Blogovanie má byť o zábave a nie o peniazoch. Spolupráce sú super, no netreba ich brať za každú cenu. Ak vás písanie nebaví, nepíšte. Čitatelia to vycítia a postupne váš blog upadne do záhuby. Radšej si dajte chvíľkovú pauzu. 

Napokon by som veľmi pekne chcela poďakovať mojim čitateľom, ľuďom ktorý mi komentujú články a samozrejme tým, ktorí si ma pridali do GFC. Ďalej by som chcela poďakovať mojej mamine, ktorá ma v blogovaní neustále podporuje a samozrejme firmám, ktoré so mnou nadviazali krátkodobú alebo dlhodobú spoluprácu :) ĎAKUJEM

Vyhlásenie súťaže. Súťaž som vyhodnocovala pomocou random.org
Víťazmi sa stali :
Hlavná cena: Martina Balážová
Zdieľanie: Kristián Palš
Blogerský bonus: Dena S

A ak ma chcete potešiť, napríklad na moje blogerské narodeniny, môžete mňa i môj blog podporiť v súťaži: http://www.blogerroka.sk/2015/co-dobre-musim-mat/

Menovky: