Omladzujúci sprchovací gél

Milujem vôňu jazmínu a keď som si všimla, že je v ponuke i sprchovací gél s vôňou jazmínu a galbánu, neodolala som mu ani na chvíľku. Okamžite som ho musela mať doma. Navyše by tento gél mal mať omladzujúci efekt a zároveň slúžiť ako prevencia proti starnutiu.

Použitie
Aplikátor - pumpička bol naozaj skvelý nápad. Veľmi sa mi páči, že sa dá tento gél použiť tak na telo ako aj na kúpeľ. V prípade tela sa vmasíruje do pokožky a v prípade použitia do kúpeľa stači 4-5 stlačení a váš kúpeľ bude dokonalý.

Osobné hodnotenie
Sprchovací gél má úžasnú konzistenciu. Veľmi dobre sa nanáša na telo a ešte lepšie sa rozotiera. Veľkou výhodou je aj to, že od neho vonia naozaj celá kúpeľka. Navyše aj po umytí vydrží vôňa na tele ešte nejaký ten čas. 

Okamžite som sa zamilovala do tejto vône. Pripomína mi moje večerné sedenie pri okne a premýšľanie nad životom a nad budúcnosťou, keď som bola malá. Práve vtedy som zvykávala piť jazmínový čaj, ktorý mám nesmierne rada. Dodnes ho pijem, keď som nervózna alebo si chcem oddýchnuť a mať pocit, že všetky problémy odídu a budúcnosť bude oveľa krajšia.

Za veľkú výhodu považujem najmä to, že je to prírodný sprchovací gél. Obsahuje viac ako 83% certifikovaných zložiek. Milujem prírodné produkty a najmä prírodnú kozmetiku. Nerada by som si zničila telo len preto, že som používala nesprávne prípravky, ktoré neboli šetrné k môjmu telu. Ako sa hovorí, zdravie je veľmi dôležité a preto ak mám možnosť, určite si za účinky a kvalitu priplatím (a to aj napriek tomu, že som študentka). Navyše  nie je testovaný na zvieratách a tak je vhodný aj pre vegánov.

Pokožka mi po použití zostáva veľmi jemná, hebká a hydratovaná. Je veľmi šetrný k pokožke a telo sa mi po použití jemne leskne. 

Čo ma veľmi prekvapilo bolo to, že by mal redukovať výskyt nedokonalostí pokožky a zároveň udržať elasticitu pokožky (čo súvisí s omladením). Čo sa týka omladenia, to som si síce nevšimla (nakoľko mám iba 21 rokov), ale aj napriek tomu som s ním nadmieru spokojná.


Menovky: ,