Prírodná báza pod make-up

Už onedlho bude mať môj veľmi dobrý kamarát svadbu. Nie len že som na ňu pozvaná, ale taktiež mu budem trocha pomáhať so stužkovaním. A keďže chcem byť krásna a zároveň ho reprezentovať, rozhodla som sa siahnuť po niečom, čo som doposiaľ nevyskúšala. A to je prírodná fixačná báza pod make-up od krasnakazdyden.cz

Vzhľad
Ako prvé ma zaujal jeho nádherný vzhľad. Báza má tak úžasná obal, že som sa do neho na prvý krát zamilovala.

Aplikácia
Fixačná báza sa aplikuje na čistú pleť. Nanáša sa rovnako, ako krém na tvár. Malé množstvo treba rozotrieť po čistej pleti a následne naniesť make-up ši púder. Vďaka tomu vydrží dokonalý vzhľad celý deň.

Osobná skúsenosť
Fixačná báza je ideálny pomocník pri používaní make-upu. Vďaka nemu sa pleť pripraví na make-up a samotný make-up potom pleť až tak nezaťaží.

Fixačná báza tkatiež pomôže s jemnými nedokonalosťami, vďaka čomu vyzerá oveľa lepšie a krajšie. Napriek tomu neupchávaj póry a je vhodný pre všetky typy pleti.

Túto bázu som si naozaj veľmi obľúbila. Veľmi sa mi zapáčilo, že je moja pokožka aj napriek jeho nanesení hydratovaná a teda nepotrebujem žiadny pleťový krém. Ja osobne som mala neustály problém s tým, že som mala pri častom používaní make-upu drobné šupinky na tvári, čo sa mi samozrejme nepáčilo a nevyzeralo to ani dobre. Teraz, keď make-up potrebujem použiť a moja pleť musí byť dokonalá, siahla som po tejto báze a som nadmieru spokojná.

Veľmi ma prekvapilo, že má samotná fixačná báza sviežu vôňu. Nečakala som, že bude mať nejakú vôňu a nie ešte, že bude taká príjemná a svieža. Vôňa je však veľmi jemná a veľmi rýchlo sa stráca.

Báza sa veľi rýchlo vstrebe. Doposiaľ som s ňou nemala problém a čo sa týka nanášania, nemusím dlho čakať. V podstate nečakám ani minútku a make-up si okamžite nanesiem. Nakoľko báza veľmi rýchlo schne, šetrí množstvo času.

Vďaka tejto fixačnej báze je môj make-up dokonalý celý deň a nemusím po niekoľkých hodinách bežať k zrkadlu. Skrátka som nadmieru spokojná a určite ho použíjem aj na spomínanú svadbu.

Budem veľmi rada, ak za mňa zahlasujete v súťaži Bloger roka 2015: http://www.blogerroka.sk/2015/co-dobre-musim-mat/

Menovky: , ,