Sally Hansen - Miracle gél

Ktorá žena netúži po dokonalej manikúre? Častokrát na ňu však nemáme čas alebo finančné prostriedky, aby sme si mohli dať spraviť gélové nechty alebo nám to naša práca jednoducho nedovoľuje. 

Osobne som mala gélové nechty iba raz v živote a to na mojej stužkovej. Nakoľko sme však v škole mali prstoklad a škola nám to zakazovala, donútili nás ich dať dole (a ak mám pravdu povedať, pri mojej rýchlosti 270 úderov za minútu ma to aj dosť bolelo). Nechty by som si však nedala dole, pokým by mi nezavadzali na tréningu. Mala som dve možnosti. Buď nebudem mať ruku úplne v päsť a pri úderoch je viac ako pravdepodobné, že by som si ublížila alebo by som si dala ruku v päsť a nechty sa mi zarývali do kože. Preto som si ich po cca týždni radšej strhla, čo určite viete, aké je bolestivé. Nebolo to však nič v porovnaní s tým, ako ma to bolelo keď sa mi nechty počas celého tréningu zarývali do kože. 

Dlho mi však vŕtalo v hlave, ako by som mohla mať krásne nechty a to aj bez toho, aby mi to neznepríjemňovalo bežné činnosti. Napokon som natrafila na laky Sally Hansen. Zo začiatku som sa zdráhala, nakoľko je to veľmi známa, kvalitná ale aj drahšia značka, no napokon som predsalen neodolala a rozhodla som sa vyskúšať krásny modrý lak z rady gél lakov. 

Čo sa týka samotnej aplikácie, lak sa aplikuje rovnako ako aj iné. Netreba použiť žiadnu UV lampu a ani nič podobné. Jednoducho si nalakujem nechty gél lakom a následne použijem Top Coat, pričom si môžem vybrať z veľkej škály farieb. Základný gél lak si môžete kúpiť v modrej, oranžovej, ružovej ale aj inej farbe. Ja som si zvolila moju obľúbenú kráľovskú modrú farbu č. 360.

Aplikácia je naozaj veľmi jednoduchá. Štetec má veľmi dobrú veľkosť, vďaka čomu veľmi nevychádzam (a to mi lakovanie nechtov nikdy nešlo). Pri lakovaní však treba použiť dve vrsty, pretože pri prvej vrstve lak troška presvitá. To však nepovažujem za chybu, nakoľko je to potrebné takmer pri všetkých lakoch. Lak veľmi rýchlo schne a po zaschnutí treba použiť Top Coat. Top Coat je priehľadný lak ktorý vytvorí na nechtoch gélový efekt. Taktiež veľmi rýchlo schne a čo je výhodou, po zaschnutí a zatlačení na prst sa lak nezošúpe. 

Čo sa týka samotného laku, neporušený mi vydržal neuveriteľných 7-8 dní ( obvykle mi lak vydrží max. 3-4 dni). Pri mne to je naozaj neuveriteľná výdrž, nakoľko si veľmi často umývam ruky, občas umývam riady a ani fyzickej práci sa nevyvarujem. Skrátka svoje nechty nešetrím a teda je to niečo neuveriteľné. 

Menovky: , ,