Zákon rezonancie

Ak poznáte knihu zákon rezonancie, určite vás potešia pozitívne afirmačné kartičky, ktoré som si momentálne kúpila aj ja. 

Niečo o kartách
Sila myšlienok môže zmeniť život a realitu. Táto sada kariet so 49 posilňujúcimi afirmáciami na energetizačných oscilogramoch je skvelým nástrojom: prostredníctvom svojich prianí môže človek cielene ovplyvňovať príčiny aj následky a šťastne sa vydať na cestu. Nechajte sa doviesť do fascinujúceho sveta svojich vlastných možností!


Osobné hodnotenie
Karty sú naozaj úžasné a tí, ktorí už čítali Zákon rezonancie alebo hocijakú inú knihu od veľmi známeho spisovateľa Pierra Franckha budú nadšení.

Tieto kartičky nie sú iba krásne. Obsahujú množstvo pozitívnej energie a afirmačných formuliek, ktoré môže človeku zmeniť jeho život. Dokážu človeka preprogramovať tak, aby sa mu život obrátil o 180° a začalo sa mu dariť.

Všetky kartičky sú rozdielne. Tak afirmáciami ako aj samotným vzhľadom. Mne osobne sa najviac páčili citáty, ktoré môžete vidieť aj na mojich fotkách.

Veľmi sa mi páči, že sú kartičky z rôznej série prianí (financie, láska, zdravie,...) farebne rozlíšené, no i napriek tomu aj tieto kartičky majú rozdielne obrázky.

Ja osobne som veľmi dlho uvažovala ako budem pracovať s danými kartičkami. Preto som sa rozhodla, že si každý deň námatkovo vytiahnem jednu "kartu dňa" a samotná afirmácia ma bude viesť celým dňom. Ako sa hovorí, človek nemusí celý deň svoju afirmáciu opakovať, postačí ak si ju opakuje ráno, pred spaním a vždy keď si na afirmáciu spomenie. Zároveň by mal mať afirmáciu napísanú na nejakom papieriku, ktorý by mal byť celý deň pri človeku. Nakoľko sú tieto afirmácie písané na kartičke, každý deň si jednu kartičku dám do peňaženky popr. dokladov a vždy keď si otvorím peňaženku (alebo doklady), tak mi na ňu padne zrak a teda si na ňu zámerne spomeniem. Takéto veľmi pekné kartičky sú naozaj veľmi praktické. 

Ak sa však chcete držať nejakej svojej duševnej situácie, ktorá vás trápi, môžete si vybrať niektorú z kartičiek, ktorá vás osloví a mesiac sa jej držať. Hovorí sa, že sa úplná zmena dostaví až po mesiaci a v tomto mesiaci by človek nemal riešiť nič iné. Takže ak potrebujete vyriešiť určitý problém, určite odporúčam tento spôsob. 

Budem veľmi rada, ak za mňa zahlasujete v súťaži Bloger roka 2015: http://www.blogerroka.sk/2015/co-dobre-musim-mat/

Menovky: ,