Aj kamene majú svojich anjelov

Ako ste si na mojej stránke mohli všimnúť, zaujímam sa o ezoteriku a aj o minerály. Veľmi sa mi páči a keď som našla skĺbenie anjelov spolu s minerálmi, veľmi ma to zaujalo. Takmer okamžite som preto siahla po veľmi zaujímavých kartách s názvom anjeli drahých kameňov.

Ak človeku nepomáha samotný kameň alebo potrebuje jeho silu umocniť ešte viac, treba sa obrátiť aj na anjelov. Ja osobne nepatrím k tým ľuďom, ktorý zbožňujú anjelov, no zároveň proti nim nič nemám. Preto som si tieto karty veľmi rýchlo obľúbila a to najmä preto, pretože sa v kameňoch veľmi dobre vyznám a teda nemusím prezerať a čítať si každú kartu. 

Veľmi sa mi páči, že sú na kartách vyobrazené aj samotné kamene spolu s ich názvom. Taktiež sa mi veľmi páči, že je na karte vyobrazený aj samotný popis. Podľa mňa je však škoda, že je na karte napísaná iba hlavná funkcia kameňa - teda iba jedna vec, na ktorú je kameň určený. Na druhej strane, ak by na každej karte mali byť vypísané všetky funkcie, na jednu kartu by sa to určite nezmestilo. Preto tomu aj chápem a viac-menej túto vec ani nechcem riešiť. 

Čo sa týka anjelov, anjeli sú vypísaní na druhej strane, no nie sú tam fotky. Mne osobne to však nevadí, nakoľko človek aj tak nevie, ako by mohli títo anjeli vyzerať. Troška ma však mrzí, že tam nie sú písané mená anjelov, ku ktorým by sa človek mohol s problematikou obrátiť.

Mne osobne strana anjelov skôr pripomína ako afirmácie, ktoré človeku pomôžu. Nakoľko však afirmácie mám veľmi rada z kariet určite nie som sklamaná. Farebne sú naozaj krásne a čo sa týka písma, je krásne ozdobné a pritom veľmi dobre čitateľné. Pre mňa je ich výzor naozaj veľmi veľký plus. 

Taktiež sa mi páči, že sa v kartách vyskytujú naozaj tie najčastejšie kamene a tieto karty sú veľmi netradičnými vykladacími kartami, ktoré sú naozaj jedinečné a originálne. Podľa mňa sú fakt krásne najmä pre ľudí, čo milujú mineralistiku :)

Menovky: ,