DOVE balíček

Moju kozmetickú zbierku som si doplnila nádherným DOVE darčekovým balíčkom, ktorý som našla na stránke feedo.sk

Tento darčekový balíček obsahuje:
Dove Pistachio sprchový gél
Dove Pistachio telové mlieko
Dove Invisible Dry antiperspirant
Kozmetická taštička

Táto sada ma oslovila už len svojou nádhernou kozmetickou taštičkou. A nakoľko mám značku Dove veľmi rada, rozhodla som sa troška sa potešiť a obohatiť svoju kozmetiku aj týmito prírastkami.

Dove Pistachio sprchový gél
Sprchový gél má krásnu pistáciovú vôňu, ktorú ocení každý, kto miluje pistácie. Ja osobne som veľkým milovníkom pistácií a tak nečudo, že mám pri sprchovaní chuť sa dokonca zahryznúť.

(Ešte že ma rodičia už od malička učili, že sa mydlá a ani sprchovacie gély nejedia).  Gél sa veľmi pohodlne a ľahko roztiera, nevysušuje pokožku a vôňa na pokožke vydrží aj po umytí, čo považujem za veľké plus.

Dove Pistachio telové mlieko
Toto telové mlieko má rovnako úžasnú vôňu, ako sprchovací gél. Veľmi dobre a ľahko sa rozotiera po pokožke a za veľkú výhodu považujem aj naozaj veľmi rýchle vstrebávanie. Nemám rada mlieka, ktoré sa veľmi pomaly vstrebávajú, nakoľko na to nemám trpezlivosť.

Toto telové mlieko je však úžasné a má všetko, čo by malo mať. Navyše mi prevonia nie len pokožku, ale aj celú izbu z čoho sa nesmierne teším :)

Dove Invisible Dry antiperspirant
Tento antiperspirant som používala už predtým, ako som ho našla v kozmetickej taštičke. Nakoľko si ho sama občas kúpim, nečudo, že som s ním nadmieru spokojná. Má veľmi jemnú vôňu, čo je podľa mňa naozaj veľkou výhodou hlavne v prípade, že chcem ešte použiť parfém.

Čo sa týka balenia, ja osobne mám radšej antiperspiranty, ktoré sa dajú zamknúť. V každom prípade mi to nejak výrazne nevadí.

Čo sa týka antiperspirantu, nevytvára škvrny na viac ako 100 farbách, čo považujem za veľké plus a preto ho používam aj na rôzne pestré oblečenie a zatiaľ mi naozaj škvrny nevytvoril, čo ma pri ňom veľmi teší.

Kozmetická taštička
Kozmetická taštička bola tak nádherná na internete ako aj v reáli. Strašne sa mi páči jej zaujímavý vzor ale aj jej nádherná biela farba. Ja osobne som taštičku okamžite zamilovala. Je dosť veľká, takže je úžasná najmä ne cesty a zároveň sa do nej zmestí (podľa mňa) takmer čokoľvek. Je krásna, priestranná a skrátka ma naozaj očarila :) Určite ju budem veľmi často používať :) Navyše má dvojitý zips, čo považujem za veľmi veľkú výhodu

Celkovo by som kozmetický balíček hodnotila veľmi pozitívne a myslím si, že je cenovo viac ako prijateľný :)

Menovky: , ,