Povedz STOP dvojitej brade

Prednedávnom sa mi do pozornosti dostala značka Frais Monde, ktorú som doposiaľ ešte nevyskúšala a nesmierne ma zaujala. Zo samotnej rady ma zaujal najmä olejový balzam pre elasticitu pokožky, ktorý sa mi nesmierne hodil najmä kvôli môjmu problému s dvojitou bradou. 

Myslím si, že každá žena vie, že samotné natieranie nepomôže. Môžem si kúpiť akokoľvek dobrý prípravok, no bez cvičenia to skrátka nejde. Nakoľko ale pravidelne chodím pešo do školy, na tréningy a na doučovanie, a samozrejme pravidelne chodím na Kung-Fu, športovanie a pohyb mi nerobí žiadny problém. Na odstránenie dvojitej brady existuje množstvo cvikov, ako napríklad jemné poštipkávanie sa do brady, alebo dokonalé vyslovovanie písmena X a O. Pri vyslovovaní týchto písmen sa svaly na brade napínajú a preto by tieto cviky mali pomôcť. Poprípade poklepkávanie na bradu.

Ako to už býva zvykom, keď sa človek do niečoho pustí, snaží sa pre to spraviť všetko a tak som pravidelne cvičila aj naďalej a cviky na odstránenie dvojitej brady som taktiež vykonávala, aj keď nie až tak pravidelne, ako by som mala (cvičenie vykonávam len keď si na to spomeniem, a samozrejme je to aj vhodné). Nechcela by som takéto cviky robiť na verejnosti. Asi by si o mne ľudia mysleli, že nie som celkom v poriadku.


Tento balzam som používala necelý mesiac a aj keď nie sú výsledky 100%, nejaký ten rozdiel tam určite vidím. Navyše je moja pokožka oveľa jemnejšia, hladkejšia a krajšia. Takže som celkovo spokojná. 

Za jedinú nevýhodu považujem to, nakoľko je to olej, že je pokožka od neho mastná (čo nemám rada). V každom prípade od oleja nemôžem nič iné čakať. Nanášanie je však veľmi jednoduché a v prípade, že si človek potrebuje tento olej zmyť (napr. z rúk) veľmi ľahko a rýchlo si ho dokáže odstrániť pomocou tekutého mydla.

V konečnom dôsledku som s balzamom (olejom) nadmieru spokojná. Cena je naozaj prijateľná a účinky viditeľné už po necelom mesiaci. 


Navyše je samotná aplikácia veľmi príjemná :) Zbožňujem, keď ma niekto masíruje, no je to naozaj výnimočné. Vmasírovanie je naozaj pôžitok, takže ho používam pravidelne a dokonca mi to robí aj radosť :)

Menovky: , ,