Kreativity nie je nikdy dosť

Zbožňujem mačku vo vreci. Nie preto, že by mi bolo jedno, čo bude v balíčku, ale preto, že milujem prekvapenia. Je to niečo ako rozbaľovanie darčekov s tým rozdielom, že si zaň človek zaplatí. V každom prípade si takto môže spraviť "narodeniny" hocikoľkokrát do roka a to bez toho, aby starol. Navyše, ak si človek chce kúpiť takúto mačku vo vreci a je to z oblasti, ktorú miluje, nemôže sa stať, že by bol sklamaný. 

U mňa to tak bolo s kreatívnymi vecami, ktoré veľmi rada nakupujem a ešte radšej používam. Keď som na stránke materialpretvorilky.sk našla možnosť zakúpiť si mačku vo vreci, neváhala som ani chvíľočku.

V balíčku ma čakal veľmi milý lístoček na ktorom bol napísaný zoznam vecí, ktoré balíček obsahoval. Priznám sa, že mi to veľmi pomohlo, najmä v prípade, že som nevedela nejaké vec identifikovať. Ale o tom sa dozviete troška nižšie.

Ako prvé som v balíčku našla mini pohľadnicu a obálku. Takýto rozmer som ešte nevidela a aj keď si neviem predstaviť, že by som ju niekomu v realite poslala, určite si ju viem predstaviť ako obohatenie balíčka s nejakým pekným citátom či milými slovami. Pohľadnicu som ešte nevyužila, no určite ju pridám niekomu do darčekového balíčka.

Živicové nálepky ma nesmierne zaujali. Doposiaľ som mala iba obyčajné nálepky, ktoré boli obyčajného tvaru. Tieto živicové nálepky sú zľahka vypuklé a majú okrúhly alebo hranatý tvar. Navyše majú rôzne motívy a nájdeme tu farebné guličky ale aj roztomilé sovičky.

Osobne som si už jednu nálepku nalepila do môjho denníčka. A to tyrkysové srdiečka, ktoré som vám priblíčila.

Konečne sa dostávame k pre mňa neidentifikovateľnému predmetu, ktorý ma v balíčku nesmierne potešil. Zbožňujem srdiečka a keď som tam našla čierne vzorované srdiečko, bola som nadšená. Akoby ma v tom e-shope už poznali. Čo to ale je? Srdiečko som nevedela identifikovať a tak sa mi zoznam naozaj zišiel a veľmi mi pomohol. Bolo to silikónové razítko. Podobné razítko som ešte nikdy nevidela a tak som zostala ako obarená. Napokon som si razítko vyhľadala na ich stránke a prečítala si o ňom troška viac a pochopila, ako vlastne funguje. K razítku som samozrejme dostala aj ružovú poduštičku, ktorú so srdiečkom určite využijem.



Ako posledné ma v balíčku čakali kvetinky. Tieto kvetinky sú nálepky, ktoré rozhodne ukážu nádherne v nejakej letnej dekorácií, či na darčekovom balíčku. Osobne ich využijem pri tvorbe letnej dekorácie a predpokladám, že ich nalepím buď na kvetináč alebo na košík. Nesmierne sa na použitie teším.

Myslím si, že takéto prekvapenie dokáže potešiť každého. Zároveň som nadmieru spokojná, že sa až tak veľmi trafili do môjho vkusu a z balíčka dokážem všetko využiť.

Menovky: