Výnimočná každý deň

Aj keď sa hovorí, že nie je podstatný obal ale obsah, každý žena mi dá za pravdu, že to tak úplne nie je. Duša je síce dôležitejšia, no ktorá žena by nechcela vyzerať dobre? Navyše, cítime sa oveľa lepšie, ak sme oblečené v niečom peknom, ženskom a hlavne máme kúsok, ktorý nás vystihuje a sme to my.

Každá z nás chce vyzerať výnimočne a po niečom túži. Preto som sa rozhodla, že sem zverejním zopár fotiek, kde sa cítim naozaj jedinečne a super. Nie je to však iba duševným rozpoložením, ale aj tým, čo mám na sebe.

Mojim najlepším úlovkom na tomto outfite sú práve náušnice a samotný Swarovski set. Swarovski šperky doslova milujem a keďže je set v mojej obľúbenej tyrkysovej farbe, som z neho nadšená. Koľkokrát si spomeniem na to, že ich mám na sebe, toľkokrát sa za deň usmejem. (A to si muži myslia, že je ťažké nám vybrať nejaký darček) :D

Taktiež majú môj obľúbený srdcový tvar, ktorý vyzerá veľmi žensky, jemne a romanticky. Lámané sklo dokáže príjemne oživiť ľubovoľný outfit a žena v nich doslova žiari.

Čo sa týka samotného outfitu, ako som už spomínala, moja obľúbená farba je modrá a tak sa niet čo diviť, že som si po niekoľkých rokoch kúpila modrú koženkovú bundu. Aj keď uprednostňujem kabátiky, nie je to vždy to ideálne riešenie. Koženka je na nezaplatenie najmä v prechodnom období, ktoré máme aj teraz. Priznám sa, že som sa koženkovým bundám veľmi dlho vyhýbala, pretože som v každej vyzerala nenormálne zle a pribrato. Táto bunda mi však sadla svojou farebnosťou a aj strihom. Skrátka som nemala nad čím váhať.

Čierne rifľové nohavice / Gate

Tyrkysová koženková bunda
Tmavomodré botasky / Exisport

Swarovski set Zircon Blue / klenotyhematit.sk 

Menovky: ,