Za sviežim dychom sa skrýva Powersmile

Ako ste si na mojom blogu mohli prečítať, v mesiaci máj som prešla na používanie prírodnej ústnej vody, ktorú som doplnila aj o prírodnú zubnú pastu Powersmile. Už samotný názov ma veľmi zaujal a jej účinky boli omnoho prekvapujúcejšie. Samozrejme, že v tom dobrom zmysle :)

Aplikácia
Táto pasta sa nanáša rovnako, ako aj iné. Na kefku si treba naniesť zubnú pastu o veľkosti hrášku a následne vyčistiť zuby. Pre ideálný výsledok je potrebné používať zubnú pastu spolu s ústnou vodou 2x denne.

Osobné hodnotenie
Zubnú pastu som používala necelý mesiac a výsledok je naozaj viditeľný. Napriek tomu, že používam prevažne zubné pasty, ktoré mi pomáhajú vybieliť zuby, táto je oproti ostatným úplne iná a taktiež má aj inú funkciu. Powersmile účinne odstraňuje kyseliny a zároveň nádherne osviežuje dych.

Príchuť je naozaj úžasná a pre mňa nesmierne príťažlivá. Spojenie grapfruitového jablka a perilly je interesantné. Grapfruitové jablko je úžasne sladučké, no na druhej strane sa tu nacháda perilla, ktorá ma štipľavú príchuť s jemným nádychom, ktorý pripomína citrón. Ak mám povedať pravdu, nikdy by ma nenapadlo spojiť tieto dve príchute, no po odskúšaní som si istá, že si túto pastu zamiluje nejeden človek. Atypická a zároveň veľmi príjemná chuť mi spríjemňuje ranné vstávanie.

Čo sa týka bielenia zubov, na túto moju "problematickú partiu" mi veľmi nepomohla. Žiaľ, používala som už množstvo zubných pást na bielenie zubov a ani jedna nesplnila to, čo sľubovala. Možno je to ale v tom, že mám prirodzene žltú sklovinu a preto je nemožné, aby som niekedy dosiahla biele zuby. 

S ďasnami momentálne nemám problémy a tak tento sporný bod nedokážem posúdiť. Zubná pasta mi však ďasná a ani zuby nedráždi.

Ako posledná a pre mňa najatraktívnejšia časť a účinnosť pasty je svieži dych. Zaujímalo ma, či má po nej človek sviežejší dych ako po iných pastách a hlavne to, či granátové jablko dokáže v tejto problematike pomôcť. Parilla je však natoľko silná, že si s touto vecou bez problémov poradila a netradičná chuť dokáže osviežiť dych. Navyše je dych zľahka citrónový, čo je niečo úplne iné, ako obyčajné zubné pasty.

Menovky: ,